08:40:00 de Admin
Ingrediente:
- 4 cartofi
- 1/2 rădăcină de ţelină
- 1 tijă de ţelină
- 100 ml smântână lichidă
- sare, piper alb măcinat
- brânză tare (pentru ornat)
- verdeaţă (pentru ornat)
Mod de preparare:
- Curăţă şi taie cartofii cuburi. Taie rădăcina de ţelină cubuleţe mai mici decât cartofii. Pune legumele la fiert într-o oală cu apă rece. Scurge-le după ce s-au fiert bine, apoi pune-le înapoi în oală împreună cu smântâna. Pasează bine, potriveşte de sare şi piper.
- La final, adaugă tija de ţelină tocată mărunt şi amestecă. La servire, rade deasupra puţină brânză şi ornează cu verdeaţă.
Această postare a fost adăugată în: Fel principal
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu