10:01:00 de Admin
Ingrediente pentru tiramisu:
- cacao;
- sare;
- pişcoturi Savoiardi;
- 50 grame cafea;
- 80 grame vin Marsala;
- 100 grame zahăr;
- 220 grame ouă;
- 500 grame mascarpone.
Modul de preparare a prăjiturii tiramisu:
- Separaţi albuşurile de gălbenuşuri.
- Bateţi gălbenuşurile cu zahărul.
- Bateţi albuşurile cu puţină sare.
- Amestecaţi brânza mascarpone cu gălbenuşurile.
- Incorporaţi albuşurile spumă în crema de mascarpone.
- Amestecaţi vinul Marsala cu cafeaua.
- Înmuiaţi pişcoturile în amestecul de vin cu cafea şi aranjaţi-le pe un platou.
- Alternaţi straturile de cremă de Mascarpone cu straturile de pişcoturi.
- Deasupra, mai puneţi un strat de cremă de mascarpone.
- Presăraţi cacao deasupra şi puneţi totul la frigider.
- Serviţi la o temperatură de 6-8 °C.
Timp de preparare tiramisu: 60 minute.
Această postare a fost adăugată în: Dulciuri
Am sa incerc si eu aceasta reteta. Multumesc!
RăspundețiȘtergereArata de vis!
RăspundețiȘtergereSuper reteta!
RăspundețiȘtergere