• Timp de preparare: 35 minute
• Timp de aşteptare: 45 minute.
Mod de preparare:
Se freacă margarina Rama cu o lingură de lemn până devine cremoasă.
Amestecând în continuare, se adaugă zahărul, apoi, pe rând, gălbenuşurile, bicarbonatul stins cu lămâie, făina şi, la sfârşit, albuşurile bătute spumă.
Se împarte aluatul obţinut în două şi se coc separat două blaturi de tort.
După ce blaturile s-au răcit, se întinde între ele frişcă şi căpşuni tăiate. La fel şi deasupra. Se decorează cu frişcă.
• Timp de aşteptare: 45 minute.
Mod de preparare:
Se freacă margarina Rama cu o lingură de lemn până devine cremoasă.
Amestecând în continuare, se adaugă zahărul, apoi, pe rând, gălbenuşurile, bicarbonatul stins cu lămâie, făina şi, la sfârşit, albuşurile bătute spumă.
Se împarte aluatul obţinut în două şi se coc separat două blaturi de tort.
După ce blaturile s-au răcit, se întinde între ele frişcă şi căpşuni tăiate. La fel şi deasupra. Se decorează cu frişcă.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu