• Timp de preparare: 50 minute
• Timp de aşteptare: 30 minute.
Mod de preparare:
Mai întâi desenezi pe hârtie aripi de fluture, decupezi, apoi le aşezi peste foile de tort şi le tai. Le aranjezi pe platou ca să arate ca două aripi de fluture. Din altă foaie, decupezi corpul insectei. Stropeşti blatul cu suc de fructe.
Amesteci brânza de vaci cu frişca, vanilie şi zahăr, apoi întinzi compoziţia peste fluture.
Corpul fluturelui îl poţi face din felii de banană stropite cu suc de lămâie (ca să nu se înnegrească). Aripile le poţi face din căpşuni, afine, felii de portocale sau de mandarine, iar steluţele, din rondele de măr. Poţi folosi şi kiwi.
După ce realizezi fluturele, fixează fructele cu gel de fructe, pe care-l prepari după indicaţiile de pe plic.
• Timp de aşteptare: 30 minute.
Mod de preparare:
Mai întâi desenezi pe hârtie aripi de fluture, decupezi, apoi le aşezi peste foile de tort şi le tai. Le aranjezi pe platou ca să arate ca două aripi de fluture. Din altă foaie, decupezi corpul insectei. Stropeşti blatul cu suc de fructe.
Amesteci brânza de vaci cu frişca, vanilie şi zahăr, apoi întinzi compoziţia peste fluture.
Corpul fluturelui îl poţi face din felii de banană stropite cu suc de lămâie (ca să nu se înnegrească). Aripile le poţi face din căpşuni, afine, felii de portocale sau de mandarine, iar steluţele, din rondele de măr. Poţi folosi şi kiwi.
După ce realizezi fluturele, fixează fructele cu gel de fructe, pe care-l prepari după indicaţiile de pe plic.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu