• Număr de porţii: 2
• Timp de preparare: 30 min.
• Complexitate: medie.
Mod de preparare:
Dizolvă zaharina într-o lingură cu apă şi încorporeaz-o în gălbenuşurile frecate.
Pune laptele şi batonul de vanilie la foc mic, iar când atinge temperatura de fierbere, toarnă-l încet peste gălbenuşurile frecate.
Pune compoziţia în formele pregătite, rade coajă de portocală şi aşază-le apoi într-o tavă umplută cu apă până la jumătate. Pune tava în cuptorul încins şi ţine-le 15-20 de minute, până se încheagă crema. Lasă să se răcească şi abia apoi scoate crema din forme.
• Timp de preparare: 30 min.
• Complexitate: medie.
Mod de preparare:
Dizolvă zaharina într-o lingură cu apă şi încorporeaz-o în gălbenuşurile frecate.
Pune laptele şi batonul de vanilie la foc mic, iar când atinge temperatura de fierbere, toarnă-l încet peste gălbenuşurile frecate.
Pune compoziţia în formele pregătite, rade coajă de portocală şi aşază-le apoi într-o tavă umplută cu apă până la jumătate. Pune tava în cuptorul încins şi ţine-le 15-20 de minute, până se încheagă crema. Lasă să se răcească şi abia apoi scoate crema din forme.
Ştiai?
Aroma vaniliei diminuează nevoia de dulce, calmează stomacul, reduce presiunea arterială si relaxează muşchii. Dar, pentru a te asigura că vei beneficia de toate acestea, foloseşte doar vanilie adevărată, din păstaie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu