• Număr de porţii: 6
• Timp de preparare: 50 min.
• Complexitate: medie.
Mod de preparare:
Scurge brânza de eventualul zer şi trece-o printr-o sită fină. Adaugă smântână şi amestecă până devine ca o pastă omogenă.
Freacă margarina spumă, adaugă crema de brânză şi smântână.
Separă ouăle şi încorporează gălbenuşurile unul câte unul în crema de mai sus. Adaugă zaharina mărunţită într-un mojar şi coajă de lămâie după gust.
Bate spumă albuşurile cu un pic de sare şi încorporează-le în compoziţia de brânză.
Unge cu ulei o formă de copt şi toarnă aluatul de prăjitură cu brânză. Dă la cuptorul încins 30-40 de minute sau până când o încerci cu scobitoarea şi băţul iese curat. Taie doar după ce s-a răcorit.
• Timp de preparare: 50 min.
• Complexitate: medie.
Mod de preparare:
Scurge brânza de eventualul zer şi trece-o printr-o sită fină. Adaugă smântână şi amestecă până devine ca o pastă omogenă.
Freacă margarina spumă, adaugă crema de brânză şi smântână.
Separă ouăle şi încorporează gălbenuşurile unul câte unul în crema de mai sus. Adaugă zaharina mărunţită într-un mojar şi coajă de lămâie după gust.
Bate spumă albuşurile cu un pic de sare şi încorporează-le în compoziţia de brânză.
Unge cu ulei o formă de copt şi toarnă aluatul de prăjitură cu brânză. Dă la cuptorul încins 30-40 de minute sau până când o încerci cu scobitoarea şi băţul iese curat. Taie doar după ce s-a răcorit.
Ştiai?
Calciul te ajută să slăbeşti uşor, mai ales cel provenit din lactate. Magneziul din lactate e de folos în prevenirea complicaţiilor cauzate de diabet şi chiar poate susţine tratamentul bolii.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu