• Număr de porţii: 12
• Timp de preparare: 60 min.
• Complexitate: ridicată.
Mod de preparare:
Freacă gălbenuşurile cu apa fiartă, fructoza şi vanilia. Adaugă făina cernută amestecată cu amidonul şi praful de copt.
Bate albuşurile spumă şi încorporează-le în compoziţie. Toarnă totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă la cuptorul încins pentru 30 de minute.
Pentru cremă, dă prin sită brânza de vaci şi amestec-o împreună cu fructoza lichidă şi zeama de lămâie. Separat, dizolvă gelatina în compot.
Prepară un piure din mandarine şi adaugă jumătate din cantitatea de gelatină dizolvată. Restul de gelatină încorporează-l în crema de brânză.
Taie blatul copt în trei părţi şi începe asamblarea prăjiturii. Pe primul blat aşază un strat subţire de piure, apoi unul de cremă de brânză, din nou blat, mandarine şi cremă de brânză.
Aşază deasupra al treilea blat şi acoperă-l cu un strat generos de cremă de brânză. Dă la rece înainte de a servi.
• Timp de preparare: 60 min.
• Complexitate: ridicată.
Mod de preparare:
Freacă gălbenuşurile cu apa fiartă, fructoza şi vanilia. Adaugă făina cernută amestecată cu amidonul şi praful de copt.
Bate albuşurile spumă şi încorporează-le în compoziţie. Toarnă totul într-o tavă tapetată cu hârtie de copt şi dă la cuptorul încins pentru 30 de minute.
Pentru cremă, dă prin sită brânza de vaci şi amestec-o împreună cu fructoza lichidă şi zeama de lămâie. Separat, dizolvă gelatina în compot.
Prepară un piure din mandarine şi adaugă jumătate din cantitatea de gelatină dizolvată. Restul de gelatină încorporează-l în crema de brânză.
Taie blatul copt în trei părţi şi începe asamblarea prăjiturii. Pe primul blat aşază un strat subţire de piure, apoi unul de cremă de brânză, din nou blat, mandarine şi cremă de brânză.
Aşază deasupra al treilea blat şi acoperă-l cu un strat generos de cremă de brânză. Dă la rece înainte de a servi.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu