joi, 20 august 2020

20 august - 5 septembrie 2020: planeta Mercur în zodia Fecioară


Mercur, planeta-simbol a comunicării, tehnologiei, călătoriilor, se întoarce acasă, în zodia Fecioară. Între 20 august şi 5 septembrie, vă puteţi aştepta la îmbunătăţirea abilităţii de a învăţa, la stabilirea unor detalii de călătorie mult mai uşor decât o făceaţi până acum şi la o avalanşă de discuţii. Fecioara este o zodie muncitoare, iar lui Mercur îi place să fie ocupat şi implicat în activităţi mentale. Este un moment favorabil să vă ocupaţi de detalii, să organizaţi şi să vă faceţi planuri.


Berbec:

Mercur în Fecioară vă susţine cele mai inovative idei pentru proiectele voastre de muncă. Cu cât credeţi mai mult în viziunea voastră, cu atât mai clară devine ea iar Mercur şi Fecioara vă asigura de asta. Perioada până în 5 septembrie vă permite să obţineţi prin munca voastră ceea ce vă aduce satisfacţie şi să schimbaţi ce nu funcţionează. Aveţi încredere în ghidarea venită prin instinctele voastre.


Taur:

Planeta Mercur în zodia Fecioară vă setează pentru schimbări pozitive. Până în 5 septembrie, aveţi o fereastră de timp ce vă încurajează să vă exprimaţi creativitatea în munca voastră pentru a avansa foarte mult, însă totuşi să o faceţi în moduri practice şi aplicabile. Asumaţi-vă riscuri care vă susţin creşterea şi ajutaţi-vă să rupeţi angajamente în care aţi jucat inconştient după reguli care nu vă mai ajută să evoluaţi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu