miercuri, 22 iulie 2020

Horoscopul zilei de joi, 23 iulie 2020

Horoscop 23 iulie 2020, Berbec:

Berbecii ar putea fi afectaţi de anumite veşti primite în familie. Încercaţi să păstraţi legătura cu o rudă apropiată care trece prin momente grele. Aduceţi buna dispoziţie şi păstraţi un tonus pozitiv pentru a înlătura măcar pentru un moment atmosfera apăsătoare. Vorbiţi şi oferiţi sfaturi, căci suportul emoţional de care daţi dovadă va fi îndelung apreciat.


Horoscop 23 iulie 2020, Taur:

Taurii realizează că sunt „exploataţi” de o persoană dragă. Mai exact, sunteţi mereu la dispoziţia sa, oferiţi ajutor, suport emoţional şi nu spuneţi niciodată nu, nici măcar atunci când v-aţi dori să faceţi asta ori când aveţi lucruri personale de făcut. Încercaţi să purtaţi o conversaţie deschisă în care să vă exprimaţi sincer sentimentele şi doleanţele.


Horoscop 23 iulie 2020, Gemeni:

E o zi plină de surprize arată aştrii pentru Gemeni. Fiţi însă sinceri(e), mai ales în prezenţa persoanei iubite. Vorbiţi despre sentimentele şi trăirile voastre, nu vă ascundeţi sub o mască, căci s-ar putea să regretaţi ulterior. Ziua se va încheia bine, în interiorul căminului vostru, alături de o carte bună ori vizionând un film interesant.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu