duminică, 12 iulie 2020

Horoscopul zilei de luni, 13 iulie 2020


Horoscop 13 iulie 2020, Berbec:

Chiar dacă nu au multe resurse la dispoziție, Berbecii reușesc să creeze o atmosferă de vis alături de cei(le) dragi. Creativitatea e la cote maxime, buna-dispoziție la fel, iar glumele se vor ține lanț. Uită de probleme pentru câteva clipe și dă frâu liber sentimentelor, pentru că o meriți. Și, dacă simți că este cazul, trimite acel mesaj pe care tot aștepți să îl trimiți persoanei ce ți-a furat inima.


Horoscop 13 iulie 2020, Taur:

Taurii ar putea avea parte de o negociere extrem de dificilă, în care mizele sunt mari și au impact asupra viitorului. Chiar dacă este epuizant, încercă să nu lași de la tine mai mult decât ar fi cazul sau să renunți la lucruri ce îți sunt importante. E la fel de greu și în tabăra opusă. Cine rezistă mai mult va avea de câștigat.


Horoscop 13 iulie 2020, Gemeni:

O zi foarte importantă anunţă aștrii pentru nativii(ele) Gemeni. Aveţi şansa de a spune lucrurilor pe nume, de a recunoaşte şi de a demonstra că inima voastră bate cu putere pentru o anumită persoană. Iar dacă lucrurile nu ies aşa cum vă doriţi, nu vă faceţi probleme, va ieşi într-o bună zi şi Soarele pe strada voastră, iar atunci veţi înţelege că nimic altceva nu mai contează.


>> CITIŢI HOROSCOPUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu