sâmbătă, 22 august 2020

Horoscopul zilei de duminică, 23 august 2020

Horoscop 23 august 2020, Berbec:

Berbecii vor primi laude din partea unor persoane influente pentru efortul depus în ultima vreme, mai ales din punct de vedere profesional. Astfel veţi înţelege că munca şi devotamentul au fost observate şi de altfel apreciate. Sunt şanse mari să obţineţi beneficii ori chiar să vi se propună o mărire de salariu.


Horoscop 23 august 2020, Taur:

Taurii au parte de o zi lungă şi obositoare în jurul căminului. Dacă aţi decis să faceţi mai multe schimbări prin casă, ei bine, astăzi vă veţi ocupa de toate acestea, pe lângă toată curăţenia pe care aţi promis că o veţi face. La finalul zilei însă veţi fi bucuroşi(ase), încântaţi(te) şi veţi răsufla uşuraţi(te) pentru că v-aţi îndeplinit dorinţele şi aţi adus o nouă înfăţişare casei voastre.


Horoscop 23 august 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de o zi foarte bună, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi ocazia de a vă deschide sufletul în faţa unei persoane cu scopul de a începe, poate, o frumoasă poveste de dragoste. S-ar putea să aveţi mare noroc din acest punct de vedere, iar sentimentele să fie reciproce. Aveţi însă puţină răbdare.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu