luni, 17 august 2020

Zodiac chinezesc, 17-23 august 2020

Șobolan:

V-aţi fixat pe un anumit rezultat pe care îl așteptați și nu vreţi pentru nimic în lume să vă gândiţi și la alte variante. Această atitudine încăpățânată sau rigidă vă poate ține departe de o mulțime de alternative care ar putea fi mult mai bune și mai profitabile, ca atare renunţaţi la anumite așteptări, la o programare foarte strictă pe care v-aţi făcut-o cândva și acceptați schimbările din mers. Nici nu ştiţi cum se ivește altceva mult mai bun, dar dacă sunteţi concentraţi(te) pe un singur scop, s-ar putea să-l rataţi, visând doar la cel deja stabilit.


Bivol:

Săptămâna aceasta sunteţi neglijenţi(te) cu chestiunile financiare și aveţi tendința de a le trata cu indiferență. Această atitudine poate fi păguboasă. Dacă nu vă treziţi la timp ori nu calculaţi corect unele sume sau acceptați să cumpăraţi un obiect fără să vă uitați la preț sau la calitate, ori bateți palma pentru o afacere fără să vă informaţi atent cu privire la adevărata valoare a acelei tranzacții. La prima vedere aveţi impresia că totul e banal, lipsit de riscuri, subestimând gravitatea anumitor situații. O infimă eroare de calcul poate avea efecte grave mai târziu, deci nu vă jucaţi așa cu banii!


Tigru:

Sunteţi mulţumiţi(te) de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieșit din comun, dar această normalitate e binevenită. În aceste zile trataţi orice hop, orice impas, orice obstacol care vi se mai ivește în cale ca pe ceva absolut firesc în evoluția spre succes, nu-i daţi mai multă importanță decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înțelepciune, depășiți orice hop cu ușurință, ca atare nu vă cramponaţi de nimicuri. Viața merge mai departe cu naturalețe şi la fel merită să faceţi și voi: trăiţi totul cu bucurie, convinşi(se) că, aţi mai învățat ceva util pentru viață!


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu