miercuri, 15 iulie 2020

Semnele zodiacale cu puteri paranormale


1. Peştii:

Visele voastre sunt premonitorii, iar voi primiţi de multe ori fără să fiţi conştienţi(te) de asta, mesaje subtile din universurile paralele, pe care le folosiţi pentru a anticipa activităţile voastre în viitor. Voi sunteţi capabili(e) să exploraţi părţile cele mai întunecate ale subconştientului şi să descoperiţi secrete care vă vor ajuta în lumea reală. Nu de puţine ori intuiţi schimbările dramatice din viaţa persoanelor dragi, dar mai ales lucrurile frumoase pe care vi le doriţi cu intensitate.






2. Vărsătorii:

Se spune despre voi că visaţi adesea şi că se întâmplă des ca visele voastre să se confunde cu realitatea a doua zi. Sunteţi miraţi şi voi de faptul că ceea ce vedeţi în vise se poate arăta şi în universul real, chiar dacă există anumite diferenţe. Însă, voi sunteţi dotaţi(te) cu abilitatea de a citi gândurile persoanelor din jur, pentru că aveţi o sensibilitate anume cu care interpretaţi foarte uşor privirile, zâmbetul sau cea mai mică schimbare de pe faţa interlocutorilor(arelor) voştri(astre).


3. Fecioarele:

Voi sunteţi foarte atenţi(te) la toate detaliile din jurul vostru, adunaţi o mulţime de informaţii folositoare şi speculaţi slăbiciunile celorlalte persoane. Tocmai de aceea, voi sunteţi în stare să analizaţi cu mai multă siguranţă decât cei(le) din jur derularea unor evenimente în viitorul apropiat. Cu alte cuvinte, probabilitatea ca ceva să se întâmple aşa cum spune o persoană născută în această zodie este de aproape 100%. Iar când vă pasă foarte mult de un anumit proiect, sunteţi siguri(e) că acesta se va executa exact aşa cum aţi calculat voi, doar dacă nu intervine vreo nenorocire, deşi şi pe aceasta o luaţi în calcul şi analizaţi pierderile.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu