marți, 21 iulie 2020

Horoscopul zilei de miercuri, 22 iulie 2020

Horoscop 22 iulie 2020, Berbec:

Berbecii trebuie să treacă astăzi testul fidelităţii. S-ar putea ca o persoană interesantă să încerce să vă cunoască mai bine. Totul s-ar putea întâmpla chiar într-un cadru profesional, ceea ce nu ar fi deloc benefic pentru imaginea voastră din cadrul companiei. Dacă aveţi deja un/o partener(ă) stabil(ă), încercaţi să menţineţi lucrurile la nivel formal, ba chiar aducând în discuţie poate, la un moment dat, persoana faţă de care aveţi sentimente.


Horoscop 22 iulie 2020, Taur:

Un/o membru(ă) al/a familiei sau din cercul de prieteni(e) s-a comportat destul de ciudat în ultima vreme, mai ales faţă de voi. Dacă nu ştiţi care sunt motivele pentru care adoptă această atitudine, ar fi indicat să îi cereţi o mică explicaţie. Întrebaţi dacă aţi greşit ori deranjat cu ceva, ori dacă au pur şi simplu o perioadă grea sau alte probleme personale. Poate că această modalitate de a se închide în sine ascunde de fapt un haos lăuntric pentru care puteţi da o mână de ajutor.


Horoscop 22 iulie 2020, Gemeni:

Perioada aceasta se anunţă destul de aglomerată pentru cei(le) aflaţi(te) sub semnul zodiacal al Gemenilor. La serviciu aţi putea avea parte de mai multe conflicte din cauza unor neînţelegeri cu anumiţi(te) colegi(e), iar în dragoste lucrurile nu merg extraordinar. Cel mai bine astăzi ar fi să vă relaxaţi, să vă retrageţi în spaţiul vostru în care vă simţiţi protejaţi(te), poate fi căminul vostru ori o anumită zonă din oraş, un parc, o terasă. Puneţi-vă ordine în gânduri.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu