marți, 21 iulie 2020

Recomandarea zilei de 21 iulie 2020

Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Berbec:

Renunţaţi la planurile pe care le aveaţi și încercaţi să acordaţi timp membrilor(elor) mai în vârstă din familie. Ar fi bine să acceptaţi invitația rudelor și să petreceţi seara în familie.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Taur:

Aveţi grijă azi cui vă destăinuiţi. Se pare că unul dintre colegii(ele) de la muncă este cu ochii pe voi și nu cred că vă doriţi să intraţi sub observația șefilor(elor). Aveţi grijă la ce spuneţi și cum spuneţi!


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Gemeni:

Renunţaţi la speculațiile financiare de orice fel. O sumă de bani pe care o tot aşteptaţi se pare că este pe cale să vă ajungă în conturi, însă ar fi bine să aveţi grijă la cheltuieli.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Rac:

Se pare că sunteţi invitați la o petrecere și starea de sănătate nu vă prea permite. Sfatul aştrilor este să ieşiţi puțin din casă, poate revederea cu un/o prieten(ă) mai vechi(e) vă va face mai bine.






Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Leu:

V-aţi trezit azi fără chef de viață, lucru care îl/o scoate din minți pe partenerul(a) de viață. Deși aveaţi planificată o ieșire romantică, acesta(asta) pare că a uitat. Atenție la ce spuneţi, căci totul se poate întoarce împotriva voastră.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Fecioară:

Aveţi parte de o zi haotică. Deși zilele libere din ultima perioadă nu au lipsit, v-aţi trezit fără chef de muncă. Atenție, căci șefii(ele) sunt cu ochii pe voi și riscați să pierdeți promovarea mult așteptată!






Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Balanţă:

Sunteţi impulsivi(e) azi. Vă recomandăm mult tact în relația cu șefii(ele) sau colaboratorii(arele), dar și în relația cu partenerul(a) de viață. Vorbele rostite azi pot strica relații de zeci de ani.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Scorpion:

Aveţi tendinţa să desfaceţi firul în patru azi și să căutaţi răspunsuri pe care deja le ştiaţi. Vreţi să vă puneţi la încercare partenerul(a) de viață, dar este posibil să cădeţi în propria plasă. Aveţi grijă și stabiliţi-vă limitele. Nu vă întindeţi mai mult decât e firul.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Săgetător:

Prioritizaţi-vă sarcinile de serviciu. Aveţi un program încărcat, iar colegii(ele) de muncă nu se arată prea dornici(e) să vă sară în ajutor. E timpul pentru schimbări de natură profesională.






Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Capricorn:

Fiţi atenți(te) azi la intențiile unei persoane din cercul apropiat. Pare că acesta(asta) nutrește de ceva timp sentimente pentru voi.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Vărsător:

Puteţi pierde azi oportunități de avansare în carieră din cauza negativismului de care daţi dovadă. Se pare că e vremea să vedeţi viața cu alți ochi și să vă puneţi sufletul pe tavă.


Recomandarea zilei de 21 iulie 2020, Peşti:

Aveţi nevoie mai mult ca oricând de o vacanță bine meritată. Indicat este să acceptaţi invitația prietenilor(elor) să vă petreceţi sfârșitul de săptămână undeva departe de haosul din oraș.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu