miercuri, 22 iulie 2020

Recomandarea zilei de 22 iulie 2020

Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Berbec:

De dimineaţă ai parte de provocări. Apucă-te de treabă, pentru că se anunță o zi rentabilă. Ai parte de ajutorul celor dragi pe tot parcursul zilei. Nu uita să le mulțumești la sfârșitul acestei zile!


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Taur:

Dai dovadă de o ambiție ieșită din comun. Aştrii îţi recomandă să nu privești totul de sus, deoarece nu știi când se va schimba situația.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Gemeni:

Nu te consuma prea mult pentru problemele persoanelor din jurul tău. Ar fi indicat să oferi soluții cât mai realiste și să nu cazi în capcana anumitor victime.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Rac:

Sunt propuse câteva reguli noi la locul de muncă, cu care tu nu ești total de acord. Spune-ți părerea, dar nu încerca să superi pe nimeni. Fii calm(ă) și rezolvă problema într-un mod diplomat!






Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Leu:

Fii eficient(ă) astăzi la serviciu și termină-ți sarcinile cât de rapid poți! Petrece-ţi sfârşitul zilei alături de partenerul(a) de viață și faceți activităţi pe care nu le-ați mai încercat de mult.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Fecioară:

Poţi merge la o expoziție de artă, la un film ori la operă. Este recomandat ca din când în când să îți dedici timp și pentru această lătură.






Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Balanţă:

Fă tot ce ai de făcut astăzi la serviciu, pentru ca șeful(a) tău(a) să nu aibă ce să îți reproşeze. Fii un exemplu și pentru colegi(e) și dacă îți permite timpul, îi/le poți ajuta și pe ei(le)!


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Scorpion:

Iți dorești să primești micul dejun la pat și să îți urmezi rutina. Ar fi bine să vă bucurați de această zi şi să vă relaxați.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Săgetător:

Primești foarte multe oferte, dar ai grijă să le analizezi pe fiecare în parte. Este indicat să iei toate punctele în calcul și să fii foarte atent(ă) la ce scrie printre rânduri.






Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Capricorn:

Ți-e teamă de decizia pe care ai luat-o în relația ta. Nu credeai că lucrurile se vor agrava așa de rapid. Discută cu partenerul(a) de viață, pentru că nu îți dorești să ai parte de încă o surpriză.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Vărsător:

Te exprimi foarte liber în ultima vreme și te simți foarte bine. Ai grijă, nu toţi(ate) cei(le) de lângă tine au aceeași stare ca a ta! S-ar putea să deranjezi câteva persoane cu noua ta atitudine.


Recomandarea zilei de 22 iulie 2020, Peşti:

Fii cât mai încrezător(are) și oferă cât de multă iubire poți, vei primi înapoi pe măsură!






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu