INGREDIENTE:
- 600 g piept de pui dezosat;
- 200 g pesmet;
- 100 g faină de grâu;
- 4 ouă;
- sare, vegeta, piper (după gust);
- 150-200 g ulei (pentru prăjit).
- Spălaţi pieptul de pui, îl ştergeţi cu un prosop de bucătărie şi începeţi să îl feliaţi în bucăţi cu grosimea de 5-7 milimetri.
- Bateţi feliile de piept (se bat mai bine între 2 coli de folie alimentară) şi vă pregătiţi să le condimentaţi. Presăraţi sare, vegeta şi piper măcinat pe ambele feţe şi le aşezaţi unul peste altul.
- Într-o farfurie spargeţi şi bateţi ouăle iar în alte 2 farfurii pregătiţi făina şi pesmetul.
- Treceţi pe rând fiecare bucată prin faină, prin ou şi la urmă prin pesmet, pe ambele feţe.
- Puneţi la foc o tigaie în care aţi adăugat ulei şi o lăsaţi până se înfierbântă uleiul. Când uleiul este fierbinte puteţi începe prăjitul şniţelelor. Se prăjesc pe ambele feţe până capătă o culoare aurie.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu