• Număr de porţii: 2.
Mod de preparare:
Se spală cartofii şi se fierb în coajă 20 de minute, în apă uşor sărată. După ce s-au fiert, se scurg şi, când s-au mai răcit, se curăţă de coajă, apoi se taie în rondele groase şi se stropesc cu vin şi oţet de mere. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie în rondele. Mărul se taie în sferturi şi se îndepărtează seminţele. Se spală peştii, se usucă folosind un şervet şi se taie în bucăţi. Se face un sos din 2 linguri de oţet, 2-3 linguri de ulei, smântână, sare şi piper după gust. Se amestecă uşor ingredientele şi se toarnă sosul peste ele.
Mod de preparare:
Se spală cartofii şi se fierb în coajă 20 de minute, în apă uşor sărată. După ce s-au fiert, se scurg şi, când s-au mai răcit, se curăţă de coajă, apoi se taie în rondele groase şi se stropesc cu vin şi oţet de mere. Ceapa se curăţă, se spală şi se taie în rondele. Mărul se taie în sferturi şi se îndepărtează seminţele. Se spală peştii, se usucă folosind un şervet şi se taie în bucăţi. Se face un sos din 2 linguri de oţet, 2-3 linguri de ulei, smântână, sare şi piper după gust. Se amestecă uşor ingredientele şi se toarnă sosul peste ele.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu