• Număr de porţii: 2.
Mod de preparare:
Pentru dressing, se curăţă şi se toacă usturoiul. Se spală mărarul şi se toacă fin. Se amestecă apa minerală cu oţetul aromat, uleiul, muştarul, usturoiul, mărarul, zahărul, adăugând sare şi piper după gust. Se spală şi se curăţă frunzele de salată, apoi se rup în bucăţi de mărime potrivită. Se spală şi se curăţă celelalte legume. Se taie castravetele şi ceapa în rondele, roşiile în jumătăţi şi ardeiul gras în fâşii. Se pun toate ingredientele într-un castron şi se amestecă. Dressingul se serveşte la salată într-un recipient separat.
Mod de preparare:
Pentru dressing, se curăţă şi se toacă usturoiul. Se spală mărarul şi se toacă fin. Se amestecă apa minerală cu oţetul aromat, uleiul, muştarul, usturoiul, mărarul, zahărul, adăugând sare şi piper după gust. Se spală şi se curăţă frunzele de salată, apoi se rup în bucăţi de mărime potrivită. Se spală şi se curăţă celelalte legume. Se taie castravetele şi ceapa în rondele, roşiile în jumătăţi şi ardeiul gras în fâşii. Se pun toate ingredientele într-un castron şi se amestecă. Dressingul se serveşte la salată într-un recipient separat.
0 comentarii:
Trimiteți un comentariu