marți, 16 februarie 2021

Horoscop 2021


Horoscop 2021, Berbec:

Un an cu energii benefice. 2021 va fi un an plin și încărcat pentru tine în ceea ce privește viața profesională.

Te vei concentra foarte mult asupra carierei deoarece vei avea multă inspirație, vei întâlni oameni importanți dispuși să te ajute să îți urmezi visurile și vei avea numeroase oportunități de care îți vei dori să profiți.

Ai încredere în tine, acesta va fi cel mai bun an din ultimii pentru tine.

Vorbim despre o mare evoluție pe plan intelectual și spiritual. Te poți aștepta la dorințe împlinite în 2021, dar va trebui să îți concentrezi eforturile în acest sens. Vei sta foarte bine cu banii și vei reuși să îți achiziționezi tot ce vrei.

În 2021, abia spre final de an, ar putea să se ivească anumite conflicte ce îți vor zdruncina sufletul.

Horoscop 2021, Taur:

Va începe un an cu un impact uriaș asupra sentimentelor tale, iar cei care au un partener de viață vor duce relația la alt nivel. Cei necuplați vor avea un an benefic, de asemenea.

Ești pregătită să îți întâlnești sufletul pereche? 2021 vine cu cele mai frumoase surprize pe planul iubirii. Acesta este anul în care descoperi ce înseamnă să iubești cu adevărat, să fii într-o relație cu adevărat frumoasă și să trăiești cum nu ai mai făcut-o până acum.

Și pe plan profesional se anunță bucurii importante și lecții majore, care te vor duce într-un punct al evoluției tale. Nu sunt excluse nici avansările la serviciu sau schimbarea cu totul a profesiei. În special lunile de vară vor aduce reușite mari.

În toamnă, te vei dedica cu totul unui proiect ce îți va asigura stabilitate și bucurie. Nu neglija sănătatea în anul viitor.

Horoscop 2021, Gemeni:

Următoarele 12 luni îți vor asigura un start pentru următoarea perioadă. Chiar dacă nu îți va fi ușor și vei suferi destul de mult, vei vedea, la final, că există și o răsplată pentru asta.

Anul 2021 vine cu multă răbdare pentru tine. În prima parte a anului vei avea de dus câteva lupte importante pe plan profesional; pune totul în balanță și nu lua decizii grăbite. Ai încredere în tine și ascultă-ți intuiția.

Jumătatea anului va fi una interesantă deoarece te va scoate mult din zona de confort și îți va permite să experimentezi. Vei avea parte de experienţe de neuitat.

Este un an care îți va asigura creșterea și evoluția personală, prin care vei obține recunoașterea mult visată. Prin lecții dure, anul îți va arăta că e esențial să te concentrezi pe propria persoană.

Vor apărea și anumite probleme de sănătate, care vor reprezenta și ele un semnal de alarmă, pentru a fi mai atent la propriile nevoi, în special ale corpului tău fizic. Nu neglija, totuși, partea spirituală, spre care te vei orienta spre primăvară, când vei simți nevoia de cultură, călătorii.

Horoscop 2021, Rac:

Dacă până acum ai simțit nevoia să lupți și să tragi foarte mult pentru a primi ce meriți, 2021 va veni ca o pătură care va așterne liniștea în viața ta.

2021 este anul în care lucrezi cel mai mult la tine. Profită de faptul că lucrurile evoluează frumos pe plan profesional și concentrează-ți atenția asupra propriei persoane – ai 365 de zile la dispoziție să te redescoperi, să îți dai seama cine ești cu adevărat, ce îți dorești de la viață, ce te face fericită.

Aşadar, cei născuţi în zodia Racului vor afla care este drumul pe care vor să meargă mai departe.

Vei decide să te preocupi de sănătate, să ai o deschidere pentru tot ce e nou și special. Vei lupta cu tine pentru a-ți acorda clipe de relaxare și uneori vei da cu piciorul bucuriilor, pentru că nu le vei recunoaște cu ușurință. Vei primi lecții de spiritualitate, înspre toamna anului 2021.

Chiar dacă e un an destul de greu, te poți aștepta la surprize plăcute pe plan financiar. Nu îți vei mai bate capul pentru bani, vor veni ei către tine.

Horoscop 2021, Leu:

Ești pregătită pentru an de foc şi plin de aventură? 2021 te va scoate foarte mult din zona de confort, te va face să experimentezi, să ai încredere în tine, să devii puternică și să îți dai seama că nimeni și nimic nu te poate doborî.

Cel mai important, 2021 îți va aduce curajul de a lupta pentru ce îți dorești și de a face tot posibilul pentru a deveni cea mai bună versiune a ta.

Aventura se va concretiza pe planul iubirii. Chiar și cei care au parte de o relație de ani de zile, vor avea parte de o schimbare în bine, către o poveste de iubire din ce în ce mai intensă și mai frumoasă. Evident și cei singuri au porțile deschise către marea dragoste.

În primăvară, apar pentru tine schimbări, pe parte creativă, dar și pe parte de familie. Se vor tria anumite relații sau pot să apară copii.

Îndrăznește cât de mult poți și depășește cât mai mult limitele, pentru că aceste lucruri îți vor asigura succesul.

Horoscop 2021, Fecioară:

Horoscopul 2021 pentru Fecioare nu anunță perioade bune. Cel puțin la începutul anului, Fecioarele vor fi puse în tot felul de situații neplăcute, mai ales pe planul serviciului.

2021 îți va aduce mult curaj în ceea ce privește viața profesională. Încerci să îți duci la bun sfârșit toate proiectele ambițioase începute în 2020 astfel încât să faci câteva schimbări necesare în carieră. Ai încredere în tine și te lași condusă de intuiție pentru că de data aceasta știi cu adevărat ce îți dorești de la viitor.

Concentrarea ta va fi în mare parte pe plan profesional, fiind un an care te va responsabiliza. Totuși, vin și lecții benefice pentru viitor. Spre finalul anului, greutățile se transformă în lucruri bune, în zâmbete și împliniri.

Tot spre final de an, vin și mari surprize pe planul iubirii și vei avea parte de bucurii în acest sens.

Horoscop 2021, Balanţă:

Horoscop 2021 Balanță: vei avea parte de dezvoltare. Oamenii te vor aprecia mai mult decât de obicei și vei simți recunoașterea eforturilor tale.

Astrele sunt foarte generoase cu tine și îți aduc multă liniște în suflet. Îndreaptă-ți atenția asupra vieții sentimentale deoarece ai șansa să lucrezi la relația pe care o ai cu partenerul de cuplu astfel încât amândoi să fiți în cel mai bun punct de până acum.

Dacă ești încă singur(ă), Cupidon are deja săgeata pregătită, doar așteaptă momentul potrivit pentru a-ţi pregăti o surpriză de excepţie.

În sfârșit, percepi că ți s-au luat anumite greutăți de pe umeri, pe care le-ai purtat ani de zile. Vei avea noroc la bani în prima parte a anului, până înspre primăvară.

Declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei, nu neapărat din partea partenerilor din relația de cuplu, ci și din familie sau din partea prietenilor.

Horoscop 2021, Scorpion:

Horoscop 2021 Scorpion: un an greu, în care te autosabotezi. Până la finalul lunii iulie, vei avea parte de o mulțime de lecții de personalitate, în care te vei ancora mult de trecut.

Astrele îți oferă posibilitatea de a face câteva schimbări importante pe plan profesional. Doar în acest an ai ocazia să îți îmbunătățești finanțele și să pui în ordine fiecare etapă a drumului tău către succes astfel încât să începi să te apuci de treaba și să faci pași pentru a vedea și rezultatele pe care le aștepți de atât de mult timp.

Ai încredere în tine, ești acolo unde trebuie să fii.

Iar acest an va veni drept în sufletul tău, pentru a renaște, precum o pasăre Phoenix din cenușă. Iar pentru a ajunge în cenușă, evident trebuie să arzi. Vei arde pe plan profesional, muncind mult peste limite și vei arde și pe plan sentimental, luptând tu cu tine.

La începutul anului și în perioada toamnei, fii atent la sănătate, care poate fi destul de fragilă. Pentru cei singuri, 2021 aduce o mare pasiune în vară.

Horoscop 2021, Săgetător:

Horoscop 2021 Săgetător: un an al extremelor. O să ai perioade foarte agitate, dar și perioade extrem de liniștite.

2021 va aduce oameni noi, cu un suflet frumos, în viața ta. Ești pregătită să îi întâlnești, să creezi noi conexiuni, să fii fericită și să începi o nouă etapă a vieții tale? Renunță la barierele pe care le-ai construit în jurul inimii tale de teamă de a nu fi rănită.

Concluzia este următoare: permite-ți să fii vulnerabilă pentru că doar așa vei forma relații sănătoase.

O să te concentrezi deopotrivă pe planul pragmatismului, dar și pe cel al spiritualității. Vei balansa cumva viața personală, a familiei și a relațiilor, cu investiții majore în casă, în mașină și birocrație. Pe plan financiar vei sta bine.

În lunile de vară, ai grijă de sănătatea ta și nu uita de planul psihic, unde trebuie să alungi toxicitatea și energiile negative.

Horoscop 2021, Capricorn:

Horoscop 2021 Capricorn: bucurii, dar și oboseală. Cel puțin începutul de an va aduce o mare nevoie de odihnă. E normal, te resimți după un 2020 destul de greu.

2021 va fi un an destul de liniștit pentru tine. Nu se vor întâmpla multe lucruri importante, însă nici nu ai nevoie. Tot ce îți dorești în această perioadă este rutina – o viață constantă la care să te adaptezi și de care să te bucuri.

S-au întâmplat mult prea multe pentru tine în ultima perioadă și nu mai ai nevoie de nicio aventură. Aşadar, 2021 va fi un an perfect pentru tine.

Îți vei obloji rănile și vei lucra foarte mult pe două planuri: al sănătății și al banilor. Acestea vor fi cele două mari priorități ale următoarelor 12 luni și vor merge mână-n mână.

E esențial să nu neglijezi planul familiei, în special al copiilor, dacă există.

Horoscop 2021, Vărsător:

Horoscopul 2021 pentru Vărsător anunță maturizare pe toate planurile. Vor apărea anumite surprize, unele chiar neplăcute, dar care vor fi doar calea spre anumite realizări ale tale.

Lucruri frumoase se întâmplă pentru tine în anul 2021. Pe plan sentimental te simți pregătită să faci o schimbare – discuțiile cu partenerul de cuplu devin tot mai serioase în prima jumătate a anului și cu siguranță veți ajunge amândoi la aceeași concluzie. Prin urmare, nu este exclus să alegeţi să faceți pasul cel mare.

Vei pune mare preț pe vacanțe și relaxare în acest nou an, după ce ai avut destul de multe probleme la serviciu, financiare și de sănătate.

Ești unul dintre cei mai norocoși nativi ai anului nou, care vei primi doar ce mai bun de la 2021; bucură-te de tot ce are să-ți ofere!

Horoscop 2021, Peşti:

E anul lecțiilor de viață. Oricât de clișeic sună, te vei concentra mult pe sănătate și familie. Vei continua ceea ce ai făcut anul trecut, prin a te pune pe primul loc.

Nu mai sta pe gânduri, acționează. În anul 2021 trebuie să îți iei inima în dinți și să faci schimbări importante în carieră; astrele sunt de partea ta și te ajută foarte mult, scoțându-ți în cale oportunități frumoase de care ar fi bine să profiți.

Şi încă ceva: nu uita să fii mereu deschisă, să îți dorești să experimentezi și să înveți lucruri noi atunci când vine vorba de propunerile făcute și investițiile financiare.

O să faci schimbări și în casă, dar și în suflet, curățându-te de energii negative. Va fi un an bun pentru cursuri și educație. Vei vedea care e misiunea ta reală și vei înțelege ce trebuie să faci în viitor.

Sănătatea ta este importantă și fragilă în acest an, poți apela la remedii și la trucuri de profilaxie naturiste.

Sursa: alba24.ro
sâmbătă, 13 februarie 2021

Horoscop Urania 13-19 februarie 2021, Taur

Între 13 și 14 februarie după-amiaza, momente plăcute petrecute alături de un prieten sau de un grup de apropiați în mijlocul cărora nativul se va simți în largul lui.

Între 14 februarie, după ora 17:54 și zorii zilei de 17 februarie, neliniște interioară, agitație, enervări pe fondul rememorării unor secvențe de viață care i-au nemulțumit pe Tauri și care nu le dau pace nici după ce s-au epuizat pentru că ecoul lor va pune în evidență slăbiciunile personale care au funcționat în acel moment. Între 17 februarie, după ora 05:12 și după-amiaza zilei de 19 februarie, binevenită tendință de calmare și de atenuare a stărilor de spirit răscolite în ultima vreme.

Totuși, tranzitul va activa și alte mecanisme trupești și sufletești născute din dorința nativilor de a-și păstra echilibrul în fața provocărilor. Posibile ipostaze de viață cotidiană plăcute sau asociate cu un risc pentru corpul fizic (lovituri, traumatisme din cădere, suferințe organice legate de fiziologia zonei gâtului și a cefei – junghi, rigiditate, anchiloză).

În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până în 20 martie, timp în care va străbate casa relațiilor de prietenie. În mod normal, secvența ar trebui să le permită refacerea legăturilor cu una sau mai multe persoane de care au fost, la moment dat, apropiați și cu care, din varii motive, au întrerupt legătura. Momente plăcute, petrecute alături de prieteni: sinceritate, corespondență sufletească, amabilitate, onestitate, etc.

Începând cu 19 februarie, după 18:04 și, ulterior, în 20 și 21 februarie, aspect astral mai puțin relevant pentru mecanismele bănești. Atenție, întreaga săptămână, la încleștarea de interese și de conflicte posibile pe direcția exercitării unei funcții, a gestionării autorității cu care au fost investiți; posibile confruntări de idei și stil de a gestiona chestiunile profesionale.

Sursa: libertatea.ro

Horoscop Urania 13-19 februarie 2021, Berbec

Între 13 și 14 februarie după-amiaza, moment al interiorizării, al cufundării în gânduri și analize personale, nevoie de a „vagabonda” cu gândul în diferite zone ale existenței personale; răstimp calm.

Între 14 februarie, după ora 17:54 și zorii zilei de 17 februarie, Luna va traversa zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal energie și determinare, (ceva) mai mult entuziasm și capacitatea de a se angaja în activități care cer efort și curaj.

Între 17 februarie, după ora 05:12 și după-amiaza zilei de 19 februarie, perioadă mai puțin liniștită din punct financiar: stres legat de nevoia de a face niște plăți, dialoguri incomode cu funcționarii unor instituții pe teme financiare, vești destabilizatoare, situații care se schimbă de la o oră la alta, efort de a menține un echilibru între încasări și plăți pe fondul unor situații care devin, cu fiecare zi, tot mai presante. Sunt posibile conflicte cu prietenii pe teme bănești, mai ales dacă nativii au intrat cu aceia în afaceri sau în combinații care, acum, nasc neînțelegeri.

În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 20 martie; acesta va deschide larg porțile unei stări interioare intense, marcate de nostalgii, de visare, de aspirații, de sensibilitate și de emoții.

Începând cu 19 februarie, după 18:04 și, ulterior, în 20 și 21 februarie, Luna va activa sectorul comunicării și le va permite nativilor să se exprime liber, nestingheriți de prejudecăți și să formuleze într-un chip convingător chiar și un conținut dificil (adevăruri, mărturisi, atenționări, refuzuri) făcând acele adevăruri mai puțin deranjante pentru cei cărora le vor fi adresate. Beneficiu de la schimbul de idei și impresii cu persoanele relativ apropiate lor (cunoscuți ocazionali, parteneri de întruniri, vecini, tovarăși de călătorie).

Sursa: libertatea.ro

Horoscopul banilor, 15-21 februarie 2021

Horoscop 15-21 februarie 2021, Berbec:

Situația voastră financiară este foarte bună. Conturile sunt într-o creștere evidentă, așa că vă puteți face mici capricii, arată horoscopul săptămânal, publicat de horoscop-urania.org. Nu va trece multă vreme pentru a realiza că această săptămână este săptămâna tuturor dorințelor. Cumpărături, mese și ieșiri; nu vă refuzaţi nimic. Luaţi în calcul o investiție, chiar dacă e mică, pentru că aceasta vă poate face surprize plăcute.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Taur:

O situație neclară privitoare la bani vă agită și nu îndrăzniţi să vorbiţi despre asta cu cineva din jurul vostru. Cu toate acestea, va trebui să o faceţi pentru că întâmpinaţi dificultăţi în găsirea soluțiilor. Înainte de finalul săptămânii, aveţi ocazia de a profita de unele oportunități care apar în calea voastră. Deschideţi larg ochii și urechile!


Horoscop 15-21 februarie 2021, Gemeni:

Autovehiculul vi s-a defectat? Superiorul(ara) vostru(astră) este mai exigent(ă) ca niciodată? Nu vă faceţi griji, situația voastră financiară vă asigură un moral infailibil și un comportament de câștigător(are). Aveţi oportunitatea de a învesti într-o maşină nouă care să vă îndeplinească cerinţele, iar viața voastră profesională vă măreşte ambiția și salariul care vine odată cu ea.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG