sâmbătă, 13 februarie 2021

Horoscop Urania 13-19 februarie 2021, Taur

Între 13 și 14 februarie după-amiaza, momente plăcute petrecute alături de un prieten sau de un grup de apropiați în mijlocul cărora nativul se va simți în largul lui.

Între 14 februarie, după ora 17:54 și zorii zilei de 17 februarie, neliniște interioară, agitație, enervări pe fondul rememorării unor secvențe de viață care i-au nemulțumit pe Tauri și care nu le dau pace nici după ce s-au epuizat pentru că ecoul lor va pune în evidență slăbiciunile personale care au funcționat în acel moment. Între 17 februarie, după ora 05:12 și după-amiaza zilei de 19 februarie, binevenită tendință de calmare și de atenuare a stărilor de spirit răscolite în ultima vreme.





Totuși, tranzitul va activa și alte mecanisme trupești și sufletești născute din dorința nativilor de a-și păstra echilibrul în fața provocărilor. Posibile ipostaze de viață cotidiană plăcute sau asociate cu un risc pentru corpul fizic (lovituri, traumatisme din cădere, suferințe organice legate de fiziologia zonei gâtului și a cefei – junghi, rigiditate, anchiloză).

În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până în 20 martie, timp în care va străbate casa relațiilor de prietenie. În mod normal, secvența ar trebui să le permită refacerea legăturilor cu una sau mai multe persoane de care au fost, la moment dat, apropiați și cu care, din varii motive, au întrerupt legătura. Momente plăcute, petrecute alături de prieteni: sinceritate, corespondență sufletească, amabilitate, onestitate, etc.





Începând cu 19 februarie, după 18:04 și, ulterior, în 20 și 21 februarie, aspect astral mai puțin relevant pentru mecanismele bănești. Atenție, întreaga săptămână, la încleștarea de interese și de conflicte posibile pe direcția exercitării unei funcții, a gestionării autorității cu care au fost investiți; posibile confruntări de idei și stil de a gestiona chestiunile profesionale.

Sursa: libertatea.ro






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu