sâmbătă, 13 februarie 2021

Horoscop Urania 13-19 februarie 2021, Berbec

Între 13 și 14 februarie după-amiaza, moment al interiorizării, al cufundării în gânduri și analize personale, nevoie de a „vagabonda” cu gândul în diferite zone ale existenței personale; răstimp calm.

Între 14 februarie, după ora 17:54 și zorii zilei de 17 februarie, Luna va traversa zodia Berbecului și le va da celor care s-au născut în acest semn zodiacal energie și determinare, (ceva) mai mult entuziasm și capacitatea de a se angaja în activități care cer efort și curaj.

Între 17 februarie, după ora 05:12 și după-amiaza zilei de 19 februarie, perioadă mai puțin liniștită din punct financiar: stres legat de nevoia de a face niște plăți, dialoguri incomode cu funcționarii unor instituții pe teme financiare, vești destabilizatoare, situații care se schimbă de la o oră la alta, efort de a menține un echilibru între încasări și plăți pe fondul unor situații care devin, cu fiecare zi, tot mai presante. Sunt posibile conflicte cu prietenii pe teme bănești, mai ales dacă nativii au intrat cu aceia în afaceri sau în combinații care, acum, nasc neînțelegeri.





În ziua de 18 februarie, Soarele va intra în zodia Peștilor, semn în care va rămâne până pe 20 martie; acesta va deschide larg porțile unei stări interioare intense, marcate de nostalgii, de visare, de aspirații, de sensibilitate și de emoții.

Începând cu 19 februarie, după 18:04 și, ulterior, în 20 și 21 februarie, Luna va activa sectorul comunicării și le va permite nativilor să se exprime liber, nestingheriți de prejudecăți și să formuleze într-un chip convingător chiar și un conținut dificil (adevăruri, mărturisi, atenționări, refuzuri) făcând acele adevăruri mai puțin deranjante pentru cei cărora le vor fi adresate. Beneficiu de la schimbul de idei și impresii cu persoanele relativ apropiate lor (cunoscuți ocazionali, parteneri de întruniri, vecini, tovarăși de călătorie).

Sursa: libertatea.ro






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu