joi, 9 iulie 2020

Recomandarea zilei de 9 iulie 2020


Berbec:

Fă un pas înapoi, retrage-te și doar privește. Uneori e mai bine să te retragi la timp și doar să asiști. Va veni un moment în care va trebui să iei anumite decizii și trebuie să ai punctul de vedere și experiența atât ale persoanei implicate, precum și a persoanei de pe margine.


Taur:

Încearcă să fii mai realist(ă). Nu tot ce se întâmplă rău este din cauza ta. Probabil ai fost omul potrivit la locul nepotrivit.


Gemeni:

Ai tendința de a controla tot ce se întâmplă în jur. Încearcă să nu mai faci asta și să te lași ghidat(ă) pur și simplu doar de intuiție.






Rac:

Dacă nu te calmezi s-ar putea să rănești persoanele la care ții foarte mult și cu toții(ate) știm că nu îți stă în fire să îți ceri scuze. Nimeni nu e vinovat(ă) pentru starea ta de furie și nu merită un astfel de tratament.


Leu:

Încearcă să o lași mai ușor cu distracția. E mai bine și pentru sănătatea ta și pentru buzunarul tău. Nu spune nimeni să nu te simți bine, dar fă-o cu măsură, cu limită.


Fecioară:

Ai luat-o de la capăt cu un nou început și o nouă experiență. Nu te speria, poate va fi greu pentru o perioadă, însă toate lucrurile vor intra pe un făgaș normal și te vei putea bucura din plin.






Balanţă:

Încearcă să nu mai fii răutăcios(asă) și să treci peste. Nu te mai comporta urât și nu te mai răzbuna pe cei(le) din jurul tău, pentru că le faci rău.


Scorpion:

Nu poți să îi/le mulțumești pe toți(ate), dar nu te stresa. Fiecare problemă are și rezolvarea ei. Bazează-te pe instinct și pe ce spune inima, că de supărat oricum se vor supăra unii(ele), însă le va trece mai devreme sau mai târziu și te vor înțelege.


Săgetător:

Nu te panica și ai răbdare. Abia ai învățat ceva nou și totuși încă mai ai o grămadă de luat aminte. Prin exercițiu, calm și răbdare vei reuși să faci performanță și să îți dezvolți abilitățile.






Capricorn:

Astăzi vei fi pus(ă) în situații complicate și destul de enervante, așa că înarmează-te cu multă răbdare și încearcă să te menții cât se poate de calm(ă).


Vărsător:

Încearcă să te pui puțin în locul celorlalți(te) atunci când iei o decizie pe care tu o consideri potrivită doar dintr-un singur unghi, deoarece acea decizie îți poate afecta relația cu ceilalți(lelalte) și, de ce nu, chiar și părerea pe care o au despre tine.


Peşti:

Știi că prima impresie contează cel mai mult, așa că ai grijă la comportament și la ce impresie lași în jurul tău.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu