miercuri, 8 iulie 2020

Horoscopul zilei de joi, 9 iulie 2020


Berbec:

Gândiți-vă bine înainte de a lua o decizie astăzi. Sunt șanse mari ca vorbele pe care le spuneți să rănească persoana iubită, iar categoric voi nu vă doriți acest lucru. Înțelegerea și comunicarea sunt cheia succesului într-o relație sentimentală sănătoasă și de lungă durată.


Taur:

Taurii se bucură de atenție și cuvinte frumoase din partea unui prieten foarte special față de care au sentimente ascunse. Ce-ar fi totuși să fiți sinceri și să vă deschideți inima în fața acestei persoane? S-ar putea ca sentimentul să fie reciproc, gândiți-vă bine. Ați putea începe o frumoasă poveste de dragoste. Altfel, ați putea regreta alegerea de a sta deoparte și de a ascunde ce e în sufletul vostru.


Gemeni:

Gemenii pot întâmpina probleme la serviciu. Dacă nu mai dați randament ar fi momentul potrivit să vă luați o vacanță. Câteva zile departe de agitația de la birou vă vor limpezi mintea și vă vor ajuta să vă faceți ordine în gânduri.






Rac:

Racii se pregătesc și ei de o super vacanță alături de prieteni ori familie, vacanță pe care au așteptat-o de multă multă vreme. Aveți grijă atunci când vă pregătiți bagajele, este important să nu uitați niciun obiect indispensabil pentru călătorie, cum ar fi buletinul ori chiar biletele de cazare, altfel ați putea fi nevoiți să vă întoarceți din drum.


Leu:

O zi liniștită anunță aștrii pentru Lei, mai ales dacă își vor petrece timpul în jurul casei, alături de familie, vizitați de prieteni. Ați putea începe un nou hobby, cum ar fi sculptura ori meșteșugul. Poate un balansoar ori o băncuță mai sofisticată ar arăta frumos în curtea voastră, dacă aveți una ori de ce nu, ați putea începe să pictați tablouri în funcție de imaginația voastră.


Fecioară:

Fecioarele se pot simți lipsite de speranță din cauza unor vești nu tocmai favorabile primite din familie. Fiți însă puternici, curajoși și nu vă pierdeți încrederea. Momentele dificile au și un final, iar mai devreme sau mai târziu veți găsi cu siguranță o modalitate de a restabili liniștea și fericirea în interiorul familiei.






Balanţă:

Balanțele se îndrăgostesc iremediabil de un coleg de serviciu nou angajat. Păstrați însă seriozitatea și nu întreceți limita, mai ales pentru că există șansa ca voi să fiți cei care vor instrui persoana respectivă și îi vor arăta cum să își exercite sarcinile. În afara programului ați putea desigur lansa o invitație pentru o cină împreună.


Scorpion:

Scorpionii dau dovadă de încăpățânare în relația sentimentală. Fiți mai înțelegători și acceptați și alte opinii în afara celor care deja vă aparțin. Altfel, ați putea regreta ulterior, mai ales dacă persoana iubită va deveni mai distantă ori chiar ați putea provoca un conflict major. Dacă nu reparați lucrurile la timp riscați chiar și o despărțire.


Săgetător:

Săgetătorii ar putea primi o ofertă generoasă de muncă din partea cuiva cunoscut. Gândiți-vă bine la această propunere, mai ales dacă se pliază pe activitățile pe care voi vă doriți să le exercitați. Poate fi o decizie dificilă, dar contează foarte mult să fiți împăcați la finalul zilei cu drumul pe care vă doriți să îl urmați.






Capricorn:

Capricornii ar putea porni o nouă afacere datorită unei pasiuni arzătoare pe care au transformat-o într-o afacere profitabilă. Aveți curaj, ignorați gurile rele, categoric vor fi persoane care vor încerca să vă împiedice, dar dacă vă doriți un lucru cu adevărat, nu vă opriți, munciți, depuneți efortul necesar iar succesul ca ajunge la voi mai repede decât vă imaginați. Aștrii întrevăd vești bune legate de viitorul vostru.


Vărsător:

Vărsătorii au pun plan pe care joi l-ar putea duce la bun sfârşit. Dacă pregătiţi o surpriză pentru persoana iubită, asiguraţi-vă că vă vor ajuta şi prietenii voştri comuni pentru a nu lăsa vreo urmă ori vreun motiv de bănuit. Surpriza, categoric va fi foarte apreciată de sufletul vostru pereche, mai ales dacă în ultima vreme au fost mai stresaţi şi preocupaţi cu serviciul.


Peşti:

Doar pentru că cineva nu vă mai oferă atât de multă atenţie, nu înseamnă că nu se mai gândeşte la voi. Poate fi o perioadă stresantă pentru partenerul vostru de cuplu, încercaţi să le fiţi alături cu multă răbdare, înţelegere, cu sfaturi importante şi fără să le judecaţi deciziile. Veţi observa o schimbare în comportamentul lor şi categoric vă vor aprecia mai mult efortul depus.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu