duminică, 19 iulie 2020

Horoscopul zilei de luni, 20 iulie 2020

Horoscop 20 iulie 2020, Berbec:

Micile obstacole emoționale care au făcut ca relaţia voastră sentimentală să fie tensionată vor dispărea astăzi. Petreceţi un timp împreună, aţi putea chiar pleca într-o mică expediţie, în afara oraşului, pentru a scăpa de aglomeraţie. Discutaţi deschis despre problemele din ultima vreme, căci doar aşa veţi reuşi să ajungeţi la un numitor comun.


Horoscop 20 iulie 2020, Taur:

Taurii sunt fericiţi până peste cap în această perioadă, căci dragostea şi-a făcut loc în viaţa lor. Această persoană specială pe care aţi cunoscut-o recent vă va aduce multă bucurie şi bunădispoziţie. Fiţi sinceri(e) mai ales cu voi, nu vă temeţi şi nu încercaţi să demonstraţi că sunteţi altcineva, pentru că nu veţi face o impresie bună. Până la urmă sentimentele trebuie să fie reale, nu create în urma unei iluzii.


Horoscop 20 iulie 2020, Gemeni:

O poveste din trecut aprinde flacăra iubirii pentru Gemeni. S-ar putea ca cineva special care a făcut, la un moment dat, parte din viaţa voastră, să reapară cu propunerea unei împăcări. Depinde însă doar de voi, de sentimentele pe care le aveţi şi de încrederea pe care i-o mai purtaţi, dacă sunteţi dispuşi(se) să acordaţi o a doua şansă.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu