duminică, 19 iulie 2020

Horoscopul zilei de duminică, 19 iulie 2020


Horoscop 19 iulie 2020, Berbec:

Unul(a) dintre prietenii(ele) voştri(astre) va încerca să vă atragă atenţia în mod deosebit astăzi. S-ar putea să fie de fapt chiar îndrăgostit(ă) de tine, lucru pe care l-ai mai auzit de la cei(le) cunoscuţi(te) în trecut, însă nu ai luat în considerare ori nu ai crezut. Ar fi momentul să purtaţi o discuţie şi să fiţi sinceri(e), căci dacă şi voi aveţi sentimente faţă de această persoană, aţi putea începe o frumoasă poveste de dragoste.


Horoscop 19 iulie 2020, Taur:

Taurii ar putea avea o dsicuţie aprinsă cu un/o prieten(ă) apropiat(ă). Dacă v-a minţit în legătură cu un aspect important din viaţa voastră, într-adevăr aveţi toate motivele să vă exprimaţi supărarea. Cântăriţi însă gravitatea evenimentului şi cât vă va afecta în viitor relaţia cu acesta(asta). Discutaţi deschis pentru a ajunge la un punct comun, altfel drumurile voastre s-ar putea separa.


Horoscop 19 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii dau în această zi dovadă de pozitivitate şi mai ales de energie în compania prietenilor(elor). Veţi aduce bunadispoziţie în grup, mai ales că în ultima vreme aproape toţi(ate) aţi fost destul de stresaţi(te) ori ocupaţi(te) cu alte aspecte ce ţin de natura profesională. Aţi putea organiza o petrecere ori, de ce nu, un concediiu împreună. Toată lumea va fi de acord cu propunerea voastră.






Horoscop 19 iulie 2020, Rac:

Racii au primit sarcina importantă de a organiza o mare petrecere surpriză pentru cineva drag. Asiguraţi-vă că aveţi toate detaliile puse la punct, toate persoanele invitate şi că totul se va desfăşura aşa cum trebuie. Veţi fi apreciaţi(te) pentru efortul depus şi vă veţi distra copios alături de cei(le) dragi.


Horoscop 19 iulie 2020, Leu:

Fii mai deschis(ă) cu cei(le) care te înconjoară și lasă-i(le) să te descopere așa cum ești, fără frică și fără bariere. Vorbește-le despre pasiunile tale și ai să afli că aveți multe în comun. E posibil să te compleșească toată atenția primită însă nu te lăsa doborât(ă). Arată lumii adevărata ta față. Chiar și imperfecțiunile pot fi atrăgătoare!


Horoscop 19 iulie 2020, Fecioară:

Astăzi esti extrem de focalizat(ă) pe ceea ce ai de făcut așa că ți se întâmplă să observi din timp anumite obstacole încă necunoscute de ceilalți(lelalte). Fii atent(ă) cum le atragi atenția. Nu ești deloc de ajutor dacă doar arăți cu degetul și te plângi că lucrurile nu merg în direcția potrivită. Fii constructiv(ă), fii parte din soluție și ai să vezi că orice obstacol poate fi depășit.






Horoscop 19 iulie 2020, Balanţă:

Nu știi tu prea multe despre evenimentele care se petrec în această perioadă, însă ai o inimă mare care compensează orice neajuns. Fii bun(ă) și empatic(ă) și vei descoperi prieteni(e) valoroși(ase). Ar trebui să te apropii de oameni care aduc valoare vieții tale. Până la urmă, calitatea vieții noastre este puternic influențată de calitatea relațiilor noastre.


Horoscop 19 iulie 2020, Scorpion:

Astăzi ești axată pe finanțe și orice tranzacție va fi analizată în detaliu. Verifici bonul de la magazin, citești de mai multe ori contractele de semnat, îți arunci un ochi peste extrasul de cont. Nu ratezi nimic. Nu încearcă nimeni să te păcălească, însă ți-ai dat seama că ar trebui să fii mai conștiincios(asă) cu banii tăi și cu felul în care alegi să-i cheltui.


Horoscop 19 iulie 2020, Săgetător:

Zi plină pentru Săgetători. Chiar dacă este weekend, ești plin(ă) de idei și te gândești la tot felul de proiecte cu care vrei să-ți impresionezi șefii(ele). Te-ai săturat să stai în umbra colegilor(elor) și vrei mai mult. Ești un exemplu de curaj şi ambiţie. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu bați în retragere oricât de multe obstacole îți apar în cale.






Horoscop 19 iulie 2020, Capricorn:

Capricornii trec prin momente dificile, însă această zi este ca o gură de oxigen. Bucură-te de tot ce este frumos pentru că duminică vei avea parte de experienţe incredibile. Sfatul aștrilor pentru tine este să nu bați în retragere și să nu te lași copleşit(ă) de pesimism. Orice problemă are o rezolvare, iar tu vii cu soluţii cel puţin geniale.


Horoscop 19 iulie 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar face bine să nu se abată de la ce au plănuit pentru această zi. Dacă ai de finalizat un proiect important, trebuie să te mobilizezi, deții toare resursele necesare. Seara, un/o prieten(ă) cu care nu ai mai vorbit de mult timp îți va da o veste extraordinară. Realizezi că viața ta este pe cale să se schimbe radical.


Horoscop 19 iulie 2020, Peşti:

Peştii vor fi intrigaţi. În a doua parte a zilei, realizezi că un/o prieten(ă) a acționat cu rea intenție și te-a păcălit. Sfatul aştrilor este să nu te lași doborât(ă), ci să te mobilizezi. Este momentul să iei măsuri ca să nu ți se mai întâmple asta şi în viitor. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, în această seară este posibil să-ți găsești jumătatea.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu