duminică, 23 februarie 2014

Reţetă paste cu sos de roşiiINGREDIENTE:
  • 2 pâinici rotunde;
  • 200 g paste tip penne;
  • 5 roşii cherry;
  • 1 lingură cu capere;
  • 1 ceapă;
  • 1 ceşcuţă cu sos de roşii;
  • 3 căţei de usturoi;
  • 2 linguri cu ulei de măsline;
  • busuioc;
  • sare.

MOD DE PREPARARE:
  1. Pune pastele la fiert în apă cu sare. Taie ceapa mărunt şi căleşte-o în uleiul de măsline.
  2. Stinge cu sosul de roşii şi presară un praf de sare. Lasă să dea în 1-2 clocote, adaugă usturoiul zdrobit, roşiile tăiate în jumătăţi şi caperele.
  3. Lasă pe foc încă 2-3 minute. La final, aromatizează cu pătrunjel şi busuioc tocat. Serveşte pastele în pâinicile golite de miez.






Această reţetă culinară a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu