sâmbătă, 13 februarie 2021

Horoscopul banilor, 15-21 februarie 2021

Horoscop 15-21 februarie 2021, Berbec:

Situația voastră financiară este foarte bună. Conturile sunt într-o creștere evidentă, așa că vă puteți face mici capricii, arată horoscopul săptămânal, publicat de horoscop-urania.org. Nu va trece multă vreme pentru a realiza că această săptămână este săptămâna tuturor dorințelor. Cumpărături, mese și ieșiri; nu vă refuzaţi nimic. Luaţi în calcul o investiție, chiar dacă e mică, pentru că aceasta vă poate face surprize plăcute.


Horoscop 15-21 februarie 2021, Taur:

O situație neclară privitoare la bani vă agită și nu îndrăzniţi să vorbiţi despre asta cu cineva din jurul vostru. Cu toate acestea, va trebui să o faceţi pentru că întâmpinaţi dificultăţi în găsirea soluțiilor. Înainte de finalul săptămânii, aveţi ocazia de a profita de unele oportunități care apar în calea voastră. Deschideţi larg ochii și urechile!


Horoscop 15-21 februarie 2021, Gemeni:

Autovehiculul vi s-a defectat? Superiorul(ara) vostru(astră) este mai exigent(ă) ca niciodată? Nu vă faceţi griji, situația voastră financiară vă asigură un moral infailibil și un comportament de câștigător(are). Aveţi oportunitatea de a învesti într-o maşină nouă care să vă îndeplinească cerinţele, iar viața voastră profesională vă măreşte ambiția și salariul care vine odată cu ea.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu