luni, 7 septembrie 2020

Horoscop românesc vechi

Horoscopul românesc vechi era strâns legat de caracterul simplu şi spiritual al semnelor din astrologie.


Ianuarie (zodia Ţapului):

Sunteţi abili(e) dar scumpi(e) la vorbă. Liniştiţi(te) la prima vedere, sunteţi cumpătaţi(te) şi ascunşi(se); nu oferiţi niciodată răspunsuri înainte să analizaţi foarte bine circumstanţele. Se mai spunea despre voi că sunteţi muncitori(are) şi generoşi(ase) dar vă îmbolnăviţi uşor. Vorbiţi mult dar uitaţi repede ce aţi promis.


Februarie (zodia Udătorului):

Se spunea despre voi că sunteţi amabili(e) şi smeriţi(te) şi că aveţi un caracter liniştit, puţin probabil să fiţi vreodată cruzi(de). Credeţi foarte mult în oamenii care vă înconjoară şi deseori aveţi de pierdut datorită naivităţii. Mulţi(te) profită de pe urma voastră. De obicei sunteţi primii care oferă o mână de ajutor. Vorbiţi mult şi aveţi o imaginaţie bogată dar nu trebuie să fiţi luaţi(te) întotdeauna în serios.


Martie (zodia Peştilor):

Se spunea despre voi că sunteţi sensibili(e) şi neîncrezători(are), conform horoscopului românesc vechi. Nu aveţi încredere în cuvântul nimănui şi sunteţi gata întotdeauna să întâmpinaţi vreo catastrofă. Sunteţi persoane comunicative şi amabile, care stăpânesc foarte bine arta vorbirii. Nehotărâţi(te) în iubire, râvniţi mereu la ceva mai bun. Suferiţi deseori din cauza nesiguranţei şi vă temeţi să spuneţi ce gândiţi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu