duminică, 23 august 2020

Horoscopul zilei de luni, 24 august 2020

Horoscop 24 august 2020, Berbec:

Berbecii primesc o veste complet neaşteptată. Ar trebui însă să fiţi vigilenţi(te) şi prevăzători(are), căutaţi să găsiţi o sursă corectă a informaţiei pentru că v-aţi putea trezi că totul a fost o minciună. Este foarte important să verificaţi, iar mai apoi să luaţi o decizie, una gândită, analizată şi reanalizată. De acest lucru poate depinde chiar viitorul vostru.


Horoscop 24 august 2020, Taur:

Discuţii aprinse la serviciu, dragi Tauri. Ar fi bine să nu vă implicaţi în situaţii care nu vă vizează ori în care nu sunteţi vinovaţi(te) cu nimic. Puteţi încerca o mediere între colegii(ele) voştri(astre), oferiţi sfaturi, aveţi răbdare şi acţionaţi cu tact. Acest lucru poate fi observat şi apreciat chiar şi de superiorul(ara) vostru(astră), care nu vă da uitării reacţia voastră eficientă.


Horoscop 24 august 2020, Gemeni:

Gemenii încep să lucreze pentru un proiect nou pentru care au riscat foarte mult. Aveţi încredere în potenţialul vostru, doar aşa le veţi arăta şi celor din jur că sunteţi capabili(e) de lucruri măreţe. Aştrii au veşti bune în plan financiar, s-ar putea ca succesul să apară mai devreme decât v-aţi fi aşteptat. Nu ascultaţi gurile rele, vor exista bineînţeles şi oameni invidioşi, dar puteţi face abstracţie.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu