miercuri, 5 august 2020

Horoscopul lunii august 2020

Horoscop august 2020, Berbec:

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec sunt fără îndoială activați de propriul lor guvernator, Marte și sunt puși pe fapte mari, însă în timp ce cei singuri cuceresc fără probleme și se implică în aventuri romantice, cei care sunt parte a unui cuplu vor dori mai multă sensivitate în relație, mai mult romantism și emoție. Pentru ei pasiunea va îmbrăca alte forme, mai sentimentale, mai mult bazate pe împlinirea nevoilor afective decât pe senzații tari.

Carieră

Marte va fi tensionat de planetele care tranzitează în retrogradare zodia Capricorn, zodia responsabilă la modul general cu cariera și aspirațiile profesionale, prin urmare vor fi nativi care vor avea parte de foarte multe tensiuni și conflicte cu șefii, dar vor fi și nativi care vor folosi această energie provocatoare și dinamică pentru a-și atinge un obiectiv, pentru a ieși în față și a se afirma. De preferat ar fi ca toți Berbecii, dar mai ales cei cu ascendent în Berbec, să lupte pentru promovare și pentru consolidarea poziției. Pentru unii va fi o perioadă de avânt și dacă va fi vorba de pierderea unui loc de muncă, situația trebuie privită ca fiind, de fapt, un impuls dat pentru a-și reconfigura traseul profesional. Cei care-și caută de muncă pot avea succes după jumătatea lunii.

Bani

Nu este recomandat ca nativii Berbec să facă investiții majore și riscante, mai ales de natura celor imobilizare, însă se pot baza pe banii partenerului sau ai familiei, ai părinților ori pe profitul unei afaceri personale care pare să înflorească.

Sănătate

Cei născuți în Berbec sunt tentați să se lupte foarte mult pentru îndeplinirea obiectivelor lor, să se agite și să-și consume foarte mult energia, existând riscul de a se epuiza. A doua jumătate a lunii este benefică sănătății, însă va fi și necesar să-și schimbe stilul de viață și să se odihnească mai mult.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu