joi, 16 iulie 2020

Horoscop săptămânal: 20-26 iulie 2020


Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

Deși atitudinea celui(ei) pe care îl/o iubiţi poate fi discutabilă și voi sunteţi mult prea pretenţioşi(ase) cu persoanele din jur. Zilele acestei săptămâni vă scot din zona de confort. Aştrii vă îndeamnă să acţionaţi. Adoptaţi cu înflăcărare orice statut social care vi se alocă deoarece ştiţi că schimbarea se află în voi. Nu mai luaţi vina asupra voastră atunci când vine vorba de nereuşitele persoanelor din jur.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Descoperirea unui nou sens al propriei vieți vă întreține motivația de a face lucruri care vă satisfac și vă alimentează dorința de a vă autodepăși. Aveţi o viziune foarte limpede asupra tuturor lucrurilor din jurul vostru. Nimic din ceea ce ar încerca să facă unii(le) nu vă va putea abate atenția de la obiectivele stabilite. A fi înconjuraţi(te) de prieteni(e) și familie este pentru voi un dar de neprețuit.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Lucrurile încep să prindă contur în plan profesional. Vă simţiţi protejaţi(te) cu adevărat de persoanele care contează pentru voi, iar asta este important. Aveţi nevoie tot timpul de adrenalină. Tot ceea ce faceţi are ca factor decisiv frecvenţa de senzații puternice pe care le resimţiţi. Niciodată lucrurile nu au fost mai evidente pentru voi în ceea ce privește dinamica din cuplu.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu