miercuri, 22 iulie 2020

Horoscopul banilor, 20-26 iulie 2020

Horoscop 20-26 iulie 2020, Berbec:

În această săptămână vei primi confirmarea că unele obiective profesionale ale tale nu trebuie să fie abandonate. Simți nevoia să înaintezi mai repede, să acționezi mai intens și să îți expui ideile și gândurile. Această săptămână este bună pentru a stabili noi contacte, pentru a-ți dezvolta relațiile și pentru a descoperi noi orizonturi în ceea ce privește cariera. Scopul tău nu sunt banii, ci doar împlinirea profesională.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Taur:

Săptămâna aceasta te vei distanța de orice are legătură cu banii. Te vei lansa spontan în proiecte pe termen lung și vei face achiziții importante fără să te gândești la situația ta financiară. Impulsivitatea te împinge să acționezi exagerat și să îți creezi obiceiuri noi.


Horoscop 20-26 iulie 2020, Gemeni:

Situația ta materială va beneficia de un flux de noroc în această săptămână. Vei fi tentat(ă) să faci unele achiziții în scopul îmbunătățirii stilului de viață, cât și în amenajarea casei tale. Vei avea creșteri financiare mai mari decât săptămâna trecută, mai ales dacă faci o schimbare profesională sau o investiție majoră în imobiliare.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu