miercuri, 15 iulie 2020

Horoscop indian, 13-19 iulie 2020


BERBEC, Mesha:

O persoană apropiată vă poate pregăti o surpriză (nu se ştie dacă e plăcută sau nu). Este o săptămână prielnică pentru a începe ceva nou. Poate un proiect de dezvoltare personală care să vă aducă bucurie şi linişte în familia dumneavoastră. Intuiţia voastră este în acţiune şi vă poate îndruma într-o direcţie pozitivă, dacă o urmaţi. La serviciu, eforturile voastre susţinute sunt apreciate de către şefi(e).


TAUR, Vrishabha:

Aveţi grijă la deciziile pe care le luaţi în această perioadă. S-ar putea să fiţi influenţaţi(te) de starea de tensiune colectivă. Nu e cel mai potrivit moment pentru luarea unor decizii care să vă schimbe viaţa la 180 de grade, mai ales că nici nu prea aveţi libertate de mişcare în acest moment. Vă puteţi schiţa planuri, dar nu treceţi, însă, la punerea lor în practică.


GEMENI, Mithun:

Atenţie la alimentaţia voastră în această săptămână. Veţi observa că şi starea de spirit vi se va schimba dacă digestia se produce corect. Înlăturaţi din meniul vostru alimentele la care sunteţi sensibili(e), chiar dacă vă este poftă.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu