duminică, 12 iulie 2020

12 iulie 2020: Mercur iese din retrograd și își reia mersul direct în zodia Rac


Berbec:

Alege să fii egoist(ă) și să te pui pe primul loc; este momentul să alegi fericirea pentru tine, să ai grijă de sufletul tău și să îți mulțumești inima. Profită de această perioadă pentru a te axa doar asupra ta.


Taur:

Toate momentele prin care ai trecut în ultima vreme ți-au arătat cât ești de puternic(ă). Mergi mai departe pe drumul tău și nu mai privi în trecut, lucruri incredibile urmează să ți se întâmple. Acceptă ce s-a întâmplat și alege să fii mândru(ă) de sufletul tău.


Gemeni:

Profită de această perioadă de tranziție și încearcă să faci schimbările pe care ți le dorești de atât de mult timp. Îndrăznește să ieși din zona de confort, să crezi în tine și să îți urmezi visurile. Aștrii îți sunt alături și te sprijină necondiționat.


Rac:

Alege să fii tu însuți(ăți). Fără perdea. Fără măști. Alege să iubești așa cum vrei să iubești, să experimentezi tot ce vrei să experimentezi, să iei deciziile pe care vrei să le iei. Viața înseamnă să nu trăiești în trecut și să te concentrezi asupra prezentului pentru că acesta contează cu adevărat.


Leu:

Învață să ai grijă de tine. Tot ce trebuie să faci acum este să îți continui drumul pe care mergi, să lupți pentru ceea ce îți dorești, să depășești obstacolele care stau în calea visurilor tale. Nu te da bătut(ă), Universul este de partea ta.


Fecioară:

Trăiește viața ta... nu a altor persoane. Ia deciziile pe care tu vrei să le iei. Fă ce vrei să faci. Fii cine vrei să fii. Nu încerca să trăiești după cum spun sau te sfătuiesc alții(tele). Pentru că de ce ai vrea să trăiești viața altcuiva?


Balanţă:

Oricât de ocupat(ă) ai fi, încearcă să petreci mai mult timp alături de oamenii dragi sufletului tău. De la ei îți iei energia, iubirea, curajul de a merge mai departe în momentele dificile. Nu te îndepărta de ei pentru că nu îți va face bine.


Scorpion:

Ieși din zona de confort și fă ce te sperie. Singurul lucru care contează la finalul drumului este să privești în spate și să zâmbești. Să te gândești că ai fost fericit(ă), că ai trăit viața pe care ți-ai dorit-o pentru tine, că ai creat amintiri care îți bucură inima, că nu regreți nimic.


Săgetător:

Timpul tău este incredibil de prețios, învață să te bucuri de el și să îi faci cinste. Înainte de a te pierde în mânie, resentimente, furie și invidie, gândește-te la cât de prețios și de neînlocuit este timpul tău. Bucură-te de lucrurile mărunte și înconjoară-te de oameni cu adevărat frumoși.


Capricorn:

Nu mai lupta cu morile de vânt, fă un pas în spate și permite-i Universului să își joace cartea. Este ceea ce trebuie să faci acum. Cel mai simplu secret al fericirii și al păcii este să lași fiecare circumstanță să fie ceea ce este în loc să încerci să o schimbi.


Vărsător:

Învață să fii mai sincer(ă) cu tine; îndreaptă-ți atenția doar asupra ta și trăiește așa cum îți dorești. Nu te mai compara cu nimeni, ci doar cu propria persoană. Este vorba despre o competiție frumoasă între cine ești acum și cine urmează să fii.


Peşti:

Indiferent de cât de dificil este, acceptă realitatea și îndrăznește să ieși din zona de confort. Permite-ți să îți deschizi aripile și să crești. Cu cât crești mai mult, cu atât răspândești mai multă iubire și bucurie.


Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu