sâmbătă, 1 august 2020

Horoscopul zilei de duminică, 2 august 2020

Horoscop 2 august 2020, Berbec:

Se anunță o zi cu multe surprize pentru Berbeci și se prea poate ca pentru unii dintre aceștia evenimentele să ia o turnură complet neașteptată. S-ar putea întâmpla lucruri care, cu doar câteva zile în urmă, păreau de neimaginat. Iar dacă acțiunile persoanelor din jur nu pot fi controlate, modul în care te raportezi la situație ține de tine. Poate fi o povară sau un vis devenit realitate.


Horoscop 2 august 2020, Taur:

Pentru Tauri este o ocazie unică de a ieși din bârlog și de a cunoaște, de ce nu, chiar persoana alături de care să întemeieze o femeie. Iar dacă asta pare ceva ce ține de viitor, acel viitor poate fi chiar în câteva ore. O întâlnire neașteptată, însă electrizantă, le-ar putea pune Taurilor inima pe jar. Cu o singură condiție, să nu refuze nicio posibilitate, dacă cumva simt din nou că e preferabil să stea singuri, în casă.


Horoscop 2 august 2020, Gemeni:

Gemenii care trăiesc o iubire neîmpărtășită nu au niciun motiv să-și prelungească suferința. În fapt, nici măcar nu este dragoste, ci o iluzie construită cu migală, însă care a devenit acum povară. Adevărata iubire o vei simți și nu doar în ceea ce îți imaginezi, ci chiar în ochii persoanei dragi. Vei ști atunci că restul e doar o fantezie demnă de dat uitării.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu