joi, 23 iulie 2020

Horoscop indian, 20-26 iulie 2020

BERBEC, Mesha:

S-ar putea să descoperi lucruri neaşteptate despre cel(a) drag(ă) sau despre relaţia ta. Această săptămână îţi poate oferi câteva ocazii excepţionale pentru viaţa profesională, mai ales dacă eşti la început de drum într-un domeniu. Ai puncte de vedere bune şi ai un profund sentiment de securitate şi bunăstare. Dacă participi la un concurs sau dezbatere, ai norocul să te numeri printre câştigători(are). Viaţa de familie este mulţumitoare.


TAUR, Vrishabha:

Ai nevoie de mai mult romantism, nu da la o parte acest aspect din viaţa ta. Dacă nu ai pe cineva drag, poţi întâlni persoana care să-ţi aducă un suflu nou, mai multă prospeţime, o altă perspectivă. Dacă eşti luat(ă) cu acte în regulă, petrece mai mult timp cu partenerul(a), fă-ţi planuri de viitor.


GEMENI, Mithun:

Organizează-ţi timp de calitate alături de cel(a) drag(ă). Fă-i o surpriză, pregăteşte o cină romantică. Relaţia voastră are nevoie de acest avânt nou pentru a nu se prăfui prea tare. Dacă ai investit mai de mult în zona construcţiilor, există posibilitatea unei creşteri de venituri. Dacă nu ai serviciu în prezent, se prea poate să îţi găseşti un loc de muncă care să te scoată în evidenţă.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu