marți, 14 iulie 2020

De ce trebuie să ţii cont în a doua jumătate a lunii iulie 2020


Berbec:

Căutaţi să trăiţi pentru prezent și doar atât. Nu vă mai întoarceţi în trecut și nu vă mai frământaţi pentru viitor. Nu mai aşteptaţi să aveţi totul pentru a vă bucura de viață. Aveţi deja viața pentru a vă bucura de toate. Optaţi să fiţi fericiţi(te) și apreciaţi tot ce aţi realizat până acum.


Taur:

Învăţaţi să iubiţi viața așa cum este, cu bune și cu rele, cu momente frumoase și momente mai puțin frumoase. Amintiţi-vă că nu vă veţi mai întâlni niciodată cu acest moment, faceţi-l să merite și să fie miraculos. Trăiţi cu adevărat.


Gemeni:

Nu mai fugiţi de încurcături pentru că ele vor veni după voi. Adunaţi-vă și încercaţi să pricepeţi ce se întâmplă și, cel mai important, să găsiţi o rezolvare pentru situația în care vă aflaţi. Vă vei simți mult mai liniştiţi(te) și veţi putea să vă continuaţi viața fericiţi(te).






Rac:

Profitaţi de a doua jumătate a lunii iulie 2020 pentru a fi doar voi cu voi înşivă(sevă). Este momentul să priviţi adânc în inima voastră și să descoperiţi cine sunteţi și de ce aveţi nevoie pentru a fi împliniţi(te) cu adevărat. Vă trebuie liniște pentru a vă regăsi pe voi înşivă(sevă).


Leu:

Nu luaţi decizii în funcție de sfaturile pe care vi le dau persoanele din jurul vostru pentru că s-ar putea ca în scurt timp să regretați alegerile făcute. În schimb, învăţaţi să vă ascultați sufletul și să vă lăsaţi conduşi(se) de intuiție; voi ştiţi cel mai bine de ce aveţi nevoie pentru a fi fericiţi(te) cu adevărat.


Fecioară:

Fericirea nu se poate cumpăra niciodată. Ea vine din interior. Este momentul să învăţaţi să priviţi adânc în sufletul vostru și să o descoperiţi. Să aflaţi ce vă bucură inima și să luptați pentru acele lucruri pentru că ele sunt cele mai importante pentru voi.






Balanţă:

A doua jumătate a lunii iulie 2020 pare să fie una mai grea pentru voi, motiv pentru care Universul vă recomandă să încercaţi să vă înconjuraţi de oamenii dragi vouă. Lângă ei veţi găsi iubire necondiționată, sprijin și înțelegere.


Scorpion:

Învăţaţi să vă bucuraţi de fiecare clipă trăită. Nu uitaţi nicicând că fiecare dimineață este prima zi din restul vieții voastre. Este ocazia voastră de a deschide un nou capitol și de a scrie o pagină frumoasă în cartea vieții voastre.


Săgetător:

Dacă nu mai puteți schimba nimic cu privire la trecut, de ce alegeţi să vă tot întoarceţi la el? Vă faceţi singuri(e) rău. Învăţaţi să vă eliberaţi de tot ce vă ține în spate, să îngropaţi amintirile, să închideţi acea ușă o dată pentru totdeauna și să mergeţi mai departe cu viața voastră.






Capricorn:

Indiferent de situație, optaţi să fiţi voi înşivă(sevă), să renunţaţi la măști și să vă arătați sufletul. Oamenii pot spune orice despre voi. Vă pot răni, vă pot uita. Vă folosesc sau vă umilesc. Dar nu vă pot fura ceea ce sunteţi, ceea ce simţiţi sau ceea ce aveţi în suflet.


Vărsător:

Este o perioadă dificilă, însă nu o viață grea. Încercaţi să aveţi răbdare, să credeţi în voi, să vă ridicaţi de la pământ și să mergeţi mai departe. Încă puțin și veţi reuși să vedeţi luminița de la capătul tunelului. Spuneţi-vă că va fi bine și credeţi asta cu tot sufletul vostru.


Peşti:

Alegeți să vă trăiţi viaţa așa cum vă doriţi și nu vă mai uitaţi în stânga și în dreapta căutând să descoperiţi ce și cum fac alți oameni pentru a fi fericiți. Atât timp cât credeţi în voi, veţi ști cum să trăiţi.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu