sâmbătă, 19 mai 2018

Rețetă piure de cartofi cu ţelină

Ingrediente:

  • 4 cartofi
  • 1/2 rădăcină de ţelină
  • 1 tijă de ţelină
  • 100 ml smântână lichidă
  • sare, piper alb măcinat
  • brânză tare (pentru ornat)
  • verdeaţă (pentru ornat)

Mod de preparare:

  1. Curăţă şi taie cartofii cuburi. Taie rădăcina de ţelină cubuleţe mai mici decât cartofii. Pune legumele la fiert într-o oală cu apă rece. Scurge-le după ce s-au fiert bine, apoi pune-le înapoi în oală împreună cu smântâna. Pasează bine, potriveşte de sare şi piper.
  2. La final, adaugă tija de ţelină tocată mărunt şi amestecă. La servire, rade deasupra puţină brânză şi ornează cu verdeaţă.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu