duminică, 23 august 2020

Horoscopul zilei de luni, 24 august 2020

Horoscop 24 august 2020, Berbec:

Berbecii primesc o veste complet neaşteptată. Ar trebui însă să fiţi vigilenţi(te) şi prevăzători(are), căutaţi să găsiţi o sursă corectă a informaţiei pentru că v-aţi putea trezi că totul a fost o minciună. Este foarte important să verificaţi, iar mai apoi să luaţi o decizie, una gândită, analizată şi reanalizată. De acest lucru poate depinde chiar viitorul vostru.


Horoscop 24 august 2020, Taur:

Discuţii aprinse la serviciu, dragi Tauri. Ar fi bine să nu vă implicaţi în situaţii care nu vă vizează ori în care nu sunteţi vinovaţi(te) cu nimic. Puteţi încerca o mediere între colegii(ele) voştri(astre), oferiţi sfaturi, aveţi răbdare şi acţionaţi cu tact. Acest lucru poate fi observat şi apreciat chiar şi de superiorul(ara) vostru(astră), care nu vă da uitării reacţia voastră eficientă.


Horoscop 24 august 2020, Gemeni:

Gemenii încep să lucreze pentru un proiect nou pentru care au riscat foarte mult. Aveţi încredere în potenţialul vostru, doar aşa le veţi arăta şi celor din jur că sunteţi capabili(e) de lucruri măreţe. Aştrii au veşti bune în plan financiar, s-ar putea ca succesul să apară mai devreme decât v-aţi fi aşteptat. Nu ascultaţi gurile rele, vor exista bineînţeles şi oameni invidioşi, dar puteţi face abstracţie.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





sâmbătă, 22 august 2020

Horoscopul zilei de duminică, 23 august 2020

Horoscop 23 august 2020, Berbec:

Berbecii vor primi laude din partea unor persoane influente pentru efortul depus în ultima vreme, mai ales din punct de vedere profesional. Astfel veţi înţelege că munca şi devotamentul au fost observate şi de altfel apreciate. Sunt şanse mari să obţineţi beneficii ori chiar să vi se propună o mărire de salariu.


Horoscop 23 august 2020, Taur:

Taurii au parte de o zi lungă şi obositoare în jurul căminului. Dacă aţi decis să faceţi mai multe schimbări prin casă, ei bine, astăzi vă veţi ocupa de toate acestea, pe lângă toată curăţenia pe care aţi promis că o veţi face. La finalul zilei însă veţi fi bucuroşi(ase), încântaţi(te) şi veţi răsufla uşuraţi(te) pentru că v-aţi îndeplinit dorinţele şi aţi adus o nouă înfăţişare casei voastre.


Horoscop 23 august 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de o zi foarte bună, mai ales din punct de vedere sentimental. Aveţi ocazia de a vă deschide sufletul în faţa unei persoane cu scopul de a începe, poate, o frumoasă poveste de dragoste. S-ar putea să aveţi mare noroc din acest punct de vedere, iar sentimentele să fie reciproce. Aveţi însă puţină răbdare.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





joi, 20 august 2020

20 august - 5 septembrie 2020: planeta Mercur în zodia Fecioară


Mercur, planeta-simbol a comunicării, tehnologiei, călătoriilor, se întoarce acasă, în zodia Fecioară. Între 20 august şi 5 septembrie, vă puteţi aştepta la îmbunătăţirea abilităţii de a învăţa, la stabilirea unor detalii de călătorie mult mai uşor decât o făceaţi până acum şi la o avalanşă de discuţii. Fecioara este o zodie muncitoare, iar lui Mercur îi place să fie ocupat şi implicat în activităţi mentale. Este un moment favorabil să vă ocupaţi de detalii, să organizaţi şi să vă faceţi planuri.


Berbec:

Mercur în Fecioară vă susţine cele mai inovative idei pentru proiectele voastre de muncă. Cu cât credeţi mai mult în viziunea voastră, cu atât mai clară devine ea iar Mercur şi Fecioara vă asigura de asta. Perioada până în 5 septembrie vă permite să obţineţi prin munca voastră ceea ce vă aduce satisfacţie şi să schimbaţi ce nu funcţionează. Aveţi încredere în ghidarea venită prin instinctele voastre.


Taur:

Planeta Mercur în zodia Fecioară vă setează pentru schimbări pozitive. Până în 5 septembrie, aveţi o fereastră de timp ce vă încurajează să vă exprimaţi creativitatea în munca voastră pentru a avansa foarte mult, însă totuşi să o faceţi în moduri practice şi aplicabile. Asumaţi-vă riscuri care vă susţin creşterea şi ajutaţi-vă să rupeţi angajamente în care aţi jucat inconştient după reguli care nu vă mai ajută să evoluaţi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





luni, 17 august 2020

Zodiac chinezesc, 17-23 august 2020

Șobolan:

V-aţi fixat pe un anumit rezultat pe care îl așteptați și nu vreţi pentru nimic în lume să vă gândiţi și la alte variante. Această atitudine încăpățânată sau rigidă vă poate ține departe de o mulțime de alternative care ar putea fi mult mai bune și mai profitabile, ca atare renunţaţi la anumite așteptări, la o programare foarte strictă pe care v-aţi făcut-o cândva și acceptați schimbările din mers. Nici nu ştiţi cum se ivește altceva mult mai bun, dar dacă sunteţi concentraţi(te) pe un singur scop, s-ar putea să-l rataţi, visând doar la cel deja stabilit.


Bivol:

Săptămâna aceasta sunteţi neglijenţi(te) cu chestiunile financiare și aveţi tendința de a le trata cu indiferență. Această atitudine poate fi păguboasă. Dacă nu vă treziţi la timp ori nu calculaţi corect unele sume sau acceptați să cumpăraţi un obiect fără să vă uitați la preț sau la calitate, ori bateți palma pentru o afacere fără să vă informaţi atent cu privire la adevărata valoare a acelei tranzacții. La prima vedere aveţi impresia că totul e banal, lipsit de riscuri, subestimând gravitatea anumitor situații. O infimă eroare de calcul poate avea efecte grave mai târziu, deci nu vă jucaţi așa cu banii!


Tigru:

Sunteţi mulţumiţi(te) de cursul anumitor evenimente, chiar dacă încă nu se petrece nimic ieșit din comun, dar această normalitate e binevenită. În aceste zile trataţi orice hop, orice impas, orice obstacol care vi se mai ivește în cale ca pe ceva absolut firesc în evoluția spre succes, nu-i daţi mai multă importanță decât merită. Cu calm, cu răbdare, cu înțelepciune, depășiți orice hop cu ușurință, ca atare nu vă cramponaţi de nimicuri. Viața merge mai departe cu naturalețe şi la fel merită să faceţi și voi: trăiţi totul cu bucurie, convinşi(se) că, aţi mai învățat ceva util pentru viață!


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





miercuri, 12 august 2020

Horoscopul zilei de joi, 13 august 2020

Horoscop 13 august 2020, Berbec:

Azi, Berbecii îşi vor folosi toată forța și energia pentru a finaliza cu succes un proiect de afaceri. Dacă te concentrezi și depui un efort susținut, finalul va fi unul extraordinar. Toți(ate) cei(le) din jur vor rămâne uluiți(te) și te vor aprecia mult timp de acum înainte pentru talentul și realizarea de excepție. Lucrurile încep să se rezolve și din punct de vedere financiar, astfel că poți să începi să-ți faci planuri de vacanță.


Horoscop 13 august 2020, Taur:

Taurii simt nevoie unei schimbări majore în viața lor. Fie îți schimbi locul de muncă, fie începi o nouă relație. De asemenea, ai putea face o redecorare importantă în casă, ți-ai putea schimba garderoba sau ai putea adopta un nouă înfăţişare. Odată cu schimbarea mult dorită, o să devii mult mai pozitiv(ă), iar cei(le) din jur nu vor mai înceta să te complimenteze. În dragoste lucrurile sunt puţin mai fericite, dar asta se va schimba în curând.


Horoscop 13 august 2020, Gemeni:

Gemenii își vor uimi colegii(ele) de muncă și șefii(ele) cu o idee revoluţionară. Cel mai probabil, acest lucru îți va aduce o primă substanțială sau o mărire de salariu. Ai putea fi propulsat(ă), chiar într-o funcție de conducere. Ai ocazia să ieși în evidență și să-ți demonstrezi profesionalismul, dar și devotamentul în cadrul instituției. Seara, o surpriză plăcută din partea partenerului(ei) de viață va fi cireașa de pe tort.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





vineri, 7 august 2020

Horoscopul zilei de sâmbătă, 8 august 2020

Horoscop 8 august 2020, Berbec:

Caută o discuţie în contradictoriu azi. Poate suna nebuneşte, dar doar un conflict cu cineva egal din punct de vedere intelectual îţi va oferi energia de care ai nevoie. În plus, îţi va fi de folos o rundă de antrenament pentru argumentare. Viitorul îţi va aduce nişte lupte mai grele, aşa că foloseşte-te de meciul de azi ca să îţi intri în formă. Mereu vei putea să vezi care este problema, dar ar trebui să îţi dezvolţi calităţile pentru a face ceva în privinţa lor.


Horoscop 8 august 2020, Taur:

Nu îţi fie frică să te murdăreşti. Volumul de muncă ce te aşteaptă necesită efort şi vei avea toată energia de care ai nevoie pentru a rezolva treburile. Este important să fii cât de activ(ă) poţi, cât de repede poţi. Dacă eşti prea conservator(are) sau te urneşti prea greu, vei irosi timp şi o oportunitate bună. Asta este o zi plină de potenţial. Dacă vrei să faci lucruri măreţe, suflecă-ţi mânecile şi apucă-te de treabă!


Horoscop 8 august 2020, Gemeni:

Un/O prieten(ă) matur(ă) are un sfat pentru tine. Vrea să iei lucrurile mai uşor să laşi nebunia să treacă. Şi ar trebui să îl/o asculţi! Influenţa lui/ei este bună în viaţa ta şi ar trebui să te bucuri de sfaturi când le primeşti şi să încerci. Ar putea fi inconfortabil la început, dar ulterior vei descoperi că un ritm mai încet îţi va aduce mai multă mulţumire. A venit clipa să te bucuri de oamenii cu care eşti, nu să încerci să îi învingi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





joi, 6 august 2020

Recomandarea zilei de 6 august 2020

Recomandarea zilei de 6 august 2020, Berbec:

Vedeţi-vă doar de îndatoririle voastre și nu vă lăsaţi derutați(te) de ceea ce se întâmplă în jur. Întâmplările care au loc zilele acestea în jurul vostru vă vor da foarte mari bătăi de cap și va fi aproape imposibil să vă concentraţi doar asupra lucrurilor care vă privesc pe voi înşivă(sevă).


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Taur:

Pentru nativii(ele) acestei zodii, sfatul zilei este să eliminaţi starea de tristețe care vă copleșește. O stare care nu vă definește vă copleșește astăzi și vă va fi destul de greu să faceţi lucrurile așa cum trebuie.


Recomandarea zilei de 6 august 2020, Gemeni:

Sunteţi sfătuiți(te) să aveţi mai multă încredere în ideile pe care le aveţi. Deși vi se par niște idei banale sau nu la fel de bune pe cât aţi vrea voi să fie, adevărul este cu totul altul.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





miercuri, 5 august 2020

Horoscopul lunii august 2020

Horoscop august 2020, Berbec:

Dragoste

Cei născuți în zodia Berbec sunt fără îndoială activați de propriul lor guvernator, Marte și sunt puși pe fapte mari, însă în timp ce cei singuri cuceresc fără probleme și se implică în aventuri romantice, cei care sunt parte a unui cuplu vor dori mai multă sensivitate în relație, mai mult romantism și emoție. Pentru ei pasiunea va îmbrăca alte forme, mai sentimentale, mai mult bazate pe împlinirea nevoilor afective decât pe senzații tari.

Carieră

Marte va fi tensionat de planetele care tranzitează în retrogradare zodia Capricorn, zodia responsabilă la modul general cu cariera și aspirațiile profesionale, prin urmare vor fi nativi care vor avea parte de foarte multe tensiuni și conflicte cu șefii, dar vor fi și nativi care vor folosi această energie provocatoare și dinamică pentru a-și atinge un obiectiv, pentru a ieși în față și a se afirma. De preferat ar fi ca toți Berbecii, dar mai ales cei cu ascendent în Berbec, să lupte pentru promovare și pentru consolidarea poziției. Pentru unii va fi o perioadă de avânt și dacă va fi vorba de pierderea unui loc de muncă, situația trebuie privită ca fiind, de fapt, un impuls dat pentru a-și reconfigura traseul profesional. Cei care-și caută de muncă pot avea succes după jumătatea lunii.

Bani

Nu este recomandat ca nativii Berbec să facă investiții majore și riscante, mai ales de natura celor imobilizare, însă se pot baza pe banii partenerului sau ai familiei, ai părinților ori pe profitul unei afaceri personale care pare să înflorească.

Sănătate

Cei născuți în Berbec sunt tentați să se lupte foarte mult pentru îndeplinirea obiectivelor lor, să se agite și să-și consume foarte mult energia, existând riscul de a se epuiza. A doua jumătate a lunii este benefică sănătății, însă va fi și necesar să-și schimbe stilul de viață și să se odihnească mai mult.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul zilei de joi, 6 august 2020

Horoscop 6 august 2020, Berbec:

Doar pentru că ai sentimente pozitive pentru o persoană asta nu înseamnă că și reciproca este adevărată, așa că nativii din Berbec sunt sfătuiți să îți facă clare intențiile și să spună lucrurilor pe lume. Nu e momentul să presupui intenții, pentru că lucrurile ar putea lua o întorsătură bizară. Sinceritatea a fost și va rămâne prima ta armă, folosește-o cu încredere.


Horoscop 6 august 2020, Taur:

Taurii ar putea avea parte de o surpriză care să le aducă zâmbetul pe buze și să le redea speranța că totul va fi bine, în cele din urmă. Profită de acest moment unic pentru a-ți reaminti care sunt adevăratele tale dorințe și încotro vrei să te îndrepți. S-ar putea să ajungi la niște concluzii surprinzătoare.


Horoscop 6 august 2020, Gemeni:

Gemenii care nu știu ce decizie să ia sau ce strategie sunt sfătuiți să facă un pas în spate. Poate că întreaga situație trebuie regândită de la zero, altfel o rezolvare mulțumitoare va fi imposibilă. Poate că nu soluția este problema, ci întrebările pe care ți le pui? Atât în conflictele din plan sentimental, cât și carieră. Ai încredere în intuiția ta remarcabilă, te va duce acolo unde ești.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscopul zilei de miercuri, 5 august 2020

Horoscop 5 august 2020, Berbec:

Berbecii aflați într-un moment de impas ar putea fi ajutați de o persoană cu autoritate, chiar dacă această persoană este o figură emblematică sau chiar un istorică. Urmărește cu atenție cum au procedat alții înaintea ta, în situații similare și s-ar putea să găsești răspunsurile la probleme ce păreau greu de rezolvat. Cu această ocazie s-ar putea să găsești chiar și un model în viață, pe care să-l urmezi indiferent de circumstanțe.


Horoscop 5 august 2020, Taur:

Taurii nu trebuie să-și piardă timpul și energia cu persoane care dau puțin semne de interes. Înconjoară-te doar cu acei oameni care te apreciază sincer și îți vor binele, chiar și atunci când lucrurile nu merg cum ar trebui. Ei sunt cei care îți vor sta aproape și te vor ridica în cele mai grele momente.


Horoscop 5 august 2020, Gemeni:

Gemenii se confruntă cu un sentiment de nedescris, o combinație de dragoste, entuziasm, pasiune și speranța că ceva minunat urmează a se întâmpla. Nu este exclus ca o nouă apariție să stârnească aceste emoții în sufletul tău, motiv pentru care nu ar trebui să eziți nicio clipă și să faci un prim pas, oricând de mic și de stângaci ar fi.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





duminică, 2 august 2020

Recomandarea zilei de 2 august 2020

Recomandarea zilei de 2 august 2020, Berbec:

Recomandarea zilei pentru tine este să porți o discuție cu cel(a) drag(ă). Ai impresia de ceva vreme că sentimentele lui/ei nu mai sunt aceleași ca până acum și ar fi recomandat să vorbiți despre acest lucru.


Recomandarea zilei de 2 august 2020, Taur:

Recomandarea zilei pentru tine este să spui adevărul. Ești un om drept, iar acest lucru este de apreciat, dar problema este că nu mereu spui ceea ce simți cu adevărat și preferi să minți în ceea ce privește sentimentele pe care le ai.


Recomandarea zilei de 2 august 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei pentru tine este să discuți despre problemele care există în cuplu. Nici pentru voi situația nu este una tocmai bună, iar acest lucru nu te deranjează.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





sâmbătă, 1 august 2020

Horoscopul zilei de duminică, 2 august 2020

Horoscop 2 august 2020, Berbec:

Se anunță o zi cu multe surprize pentru Berbeci și se prea poate ca pentru unii dintre aceștia evenimentele să ia o turnură complet neașteptată. S-ar putea întâmpla lucruri care, cu doar câteva zile în urmă, păreau de neimaginat. Iar dacă acțiunile persoanelor din jur nu pot fi controlate, modul în care te raportezi la situație ține de tine. Poate fi o povară sau un vis devenit realitate.


Horoscop 2 august 2020, Taur:

Pentru Tauri este o ocazie unică de a ieși din bârlog și de a cunoaște, de ce nu, chiar persoana alături de care să întemeieze o femeie. Iar dacă asta pare ceva ce ține de viitor, acel viitor poate fi chiar în câteva ore. O întâlnire neașteptată, însă electrizantă, le-ar putea pune Taurilor inima pe jar. Cu o singură condiție, să nu refuze nicio posibilitate, dacă cumva simt din nou că e preferabil să stea singuri, în casă.


Horoscop 2 august 2020, Gemeni:

Gemenii care trăiesc o iubire neîmpărtășită nu au niciun motiv să-și prelungească suferința. În fapt, nici măcar nu este dragoste, ci o iluzie construită cu migală, însă care a devenit acum povară. Adevărata iubire o vei simți și nu doar în ceea ce îți imaginezi, ci chiar în ochii persoanei dragi. Vei ști atunci că restul e doar o fantezie demnă de dat uitării.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Horoscop 3-9 august 2020

Horoscop 3-9 august 2020, Berbec:

Berbecii vor avea parte de vești extrem de bune, de propuneri, de dialoguri și negocieri care să le aducă prilejul de a-și atinge un obiectiv important. Totodată, Berbecii pot cunoaște o persoană, posibil chiar în mediul online, cu care să empatizeze de la prima întâlnire și de care să se îndrăgostească. Relațiile de familie sunt foarte bine susținute și mulți(te) nativi(e) pot rezolva chestiuni financiare ce țin de casă. În cuplu se poate să apară unele discuții despre responsabilități și nativii(ele) să-și dorească să consolideze relația impunând noi reguli. Posibile tensiuni în grupul de prieteni(e) la începutul săptămânii.


Horoscop 3-9 august 2020, Taur:

Taurii pot încheia un proiect profesional care nu-i pune în valoare sau care le consumă timpul și nu le oferă independența de care au nevoie. Cei născuți în zodia Taurului trebuie să-și echilibreze profesia cu familia, să se responsabilizeze mai mult față de persoanele dragi, pentru a nu avea parte de neplăceri și tensiuni. Se arată noroc financiar, vești bune, câștiguri neașteptate care să-i ajute să-și îndeplinească un vis. Nevoia de siguranță emoțională va crește, iar cei(le) singuri(e) pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. În cuplu comunicarea se va îmbunătăți și se pot face declarații de dragoste siropoase. Posibile cheltuieli cu casa, negocierea unui bun de patrimoniu.


Horoscop 3-9 august 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de o săptămână favorabilă din multe puncte de vedere și pot trăi un moment important, un eveniment de destin. În primul rând, au ocazia să-și schimbe filozofiile de viață, să depășească o situație principială limitativă pentru mintea lor ageră. Se pot remarca printr-un discurs. Totodată, persoanele care își doresc să înceapă o relație pot cunoaște pe cineva de care se pot îndrăgosti chiar și la prima vedere fiind vorba de un magnetism puternic. În plan financiar vor fi puși la încercare și vor trebui să dea dovadă de responsabilitate pentru că excesele vor fi taxate. Comunicarea va fi bună, deși nativii(ele) nu vor spune tot ce le trece prin cap, ceea ce poate fi un atu în această perioadă încărcată. În weekend pot pleca într-o călătorie.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG





Recomandarea zilei de 1 august 2020

Recomandarea zilei de 1 august 2020, Berbec:
Recomandarea zilei pentru tine este să te bucuri de compania persoanelor din jur. Îți vor face o surpriză și vor vrea să petreceți ceva timp împreună.


Recomandarea zilei de 1 august 2020, Taur:
Recomandarea zilei pentru tine este să ai grijă la comportament. Vei fi invitat(ă) la o cină foarte importantă, iar persoanele care vor participa îți pot fi de ajutor.


Recomandarea zilei de 1 august 2020, Gemeni:
Recomandarea zilei pentru tine este să te ocupi de treburile urgente. Nu este bine să te arunci cu capul înainte și să începi cu treburile care necesită cea mai puțină energie, deoarece, în acest fel, îți vei îngreuna situația.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG