miercuri, 8 iulie 2020

Horoscopul lunii iulie 2020


Berbec:

Dragoste
Cei născuți în zodia Berbec vor fi dornici de flirt și aventură, dornici să cucerească și vor da dovadă de multă senzualitate și putere de atracție. În cuplu reaprind pasiunea, însă există și riscul ca viața profesională să le acapareze prea mult atenția și să lase pe loc secund partenerul. Către finele lunii, nativii pot fi mai înflăcărați și mai dornici să-și găsească alinarea în brațele cuiva. Tot acum pot vedea cu alți ochi o poveste de dragoste nou începută și pot realiza că au avut încredere în cine nu trebuia, că s-au îndrăgostit de cine nu merita, aspect care poate aduce o încheiere de relație.

Carieră
Cu Marte în tranzit prin semnul Berbec, nativii sunt de neoprit și de neînvins, au curaj și ambiție să-și atingă obiectivele, însă nu va fi chiar cea mai bună lună pentru a demara ceva nou, ci mai degrabă pentru a reevalua și reorganiza sectorul profesional, pentru a gândi o strategie de reorientare profesională. Eclipsa de Lună din 5 iunie poate aduce niște răsturnări și schimbări neașteptate legate de carieră, deci este nevoie de atenție în decizii și acțiuni profesionale.

Bani
Venus, planeta care guvernează banii celor născuți în zodia Berbec, și-a revenit în mers direct și aduce și o energie bună asupra sectorului financiar, dat fiind că se înțelege bine cu Marte luna aceasta. Totuși, pot exista cheltuieli impulsive, care trebuie evitate și către finele lunii există riscul de a fi înșelați, fraudați. În schimb, nativii pot avea parte de câștiguri neașteptate luna aceasta.

Sănătate
Cu Marte, guvernatorul lor, aflat în zodia lor, cei născuți în Berbec au parte de foarte multă energie și vitalitate, însă există și riscul ca solicitările profesionale să-i obosească peste măsură și să le consume bateriile.


Taur:

Dragoste
Odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, planeta care le guvernează relațiile, cei născuți în zodia Taur reușesc să-și clarifice multe probleme în dragoste, multe neînțelegeri care au stat la baza tensiunilor din ultimul timp din cuplu. Pe de altă parte, cei singuri vor fi dornici să cunoască pe cineva, să cucerească, să înceapă noi relații, iar acest aspect poate favoriza inclusiv relațiile ascunse, secrete.

Carieră
Din punct de vedere profesional, cei născuți în zodia Taur s-ar putea să aibă senzația că lucrurile se mișcă lent, însă ceea ce nativii ar trebui să facă ar fi să-și reevalueze unele proiecte profesionale și să renunțe la cele neproductive și prea obositoare.

Bani
Este o lună în care nativii Taur pot descoperi noi surse de venit, pot câștiga banii prin modalități noi, neașteptate, însă nu este momentul unor mari cheltuieli și investiții. Oricum, dorința de independență financiară există, Uranus în tranzit prin semnul lor o susține, și cei născuți în zodia Taur vor lupta pentru drepturile lor financiare.

Sănătate
Cu toate că la nivel psihic pot exista frământări, gânduri, frici ți temeri, cei născuți în zodia Taur vor avea parte de o lună bună la capitolul sănătate, pentru că toate acestea se vor dovedi nefondate. Cei care simt nevoia, pot apela la un psiholog care să-i ajute să se reechilibreze psihic.


Gemeni:

Dragoste
Cei născuți în zodia Gemeni care au fost parte a unei aventuri, a unei relații intime ascunse sau care au avut parte de o relație ce s-a consumat prea mult fizic și prea puțin emoțional, s-ar putea să pună capăt în această lună. În prima parte a lunii vor exista tensiuni în cuplu, însă ulterior acestea își pot lua o direcție: împreună sau separat.

Carieră
Din punct de vedere profesional, s-ar putea să funcționeze foarte bine asocierile cu persoane din anturaj, să scoată bani dintr-un proiect comun. De asemenea, cei născuți în zodia Gemeni pot fi ajutați de prieteni în găsirea unui loc de muncă mai bun, mai bine plătit.

Bani
Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Nouă de la finele lui iulie în sectorul financiar, acolo unde se află și guvernatorul lor, Mercur, deci vedem să fie vorba de noi începuturi promițătoare, de ocazii de îmbunătățire a situației financiare după 12 iulie. Însă, până atunci, veștile nu sunt foarte bune dat fiind că Eclipsa de Lună poate aduce surprize legate de un credit, moștenire, poate afecta veniturile partenerului sau poate da peste cap un proces, un partaj, litigiu, o finanțare promisă.

Sănătate
Retrogradarea lui Mercur, planeta lor guvernatoare, până pe 12 iulie, le poate aduce nativilor o stare generală mai puțin plăcută și cel mai mare risc este să lase fricile și temerile să-i domine, mai ales în preajma Eclipsei de Lună.






Rac:

Dragoste
Cei născuți în zodia Rac au parte de Eclipsa de Lună în sectorul relațiilor, acolo unde și Saturn s-a întors pentru ultimele reglementări. Este posibil ca nativii să nu mai poate amâna sau suporta o situație în cuplu și să pună punct sau să facă o schimbare radicală. Este o perioadă foarte tensionată relațional și trebuie să dea dovadă de multă maturitate și responsabilitate și să-și reevalueze corect relația în care se află pentru că o pot consolida sau încheia.

Carieră
Cu Marte în tranzit prin sectorul carierei, cei născuți în zodia Rac, s-ar putea să devină curajoși și să iasă în față sau s-ar putea să fie determinați să obțină o funcție, însă nu este exclus să realizeze că nu sunt pregătiți pentru asta. Pe de altă parte, reanalizarea unor parteneriate profesionale poate fi de bun augur din punct de vedere profesional și chiar dacă unele se vor încheia, vor face loc altora.

Bani
Cei născuți în zodia Rac nu au parte de probleme financiare și nu este exclus să reia un contract din trecut, o colaborare, care să le aducă și venituri suplimentare, sau să renegocieze un parteneriat.

Sănătate
Cei născuți în zodia Rac resimt din plin Eclipsa de Lună, dat fiind că Luna le este guvernatoare, și este posibil să fie mai tensionați și mai bulversați la început de lună. Cum Luna Nouă se va petrece în semnul lor le va aduce și ocazia să vadă altfel viitorul, le va deschide noi orizonturi și creșterea speranței le va îmbunătăți starea de spirit și, implicit, de sănătate.


Leu:

Dragoste
Cei născuți în zodia Leu au o dorință de aventură, de distracție, de socializare greu de stăvilit și acest aspect le poate aduce și ocazia să cucerească, mai ales persoane din anturaj sau pe care le cunosc prin intermediul prietenilor. În cuplu, dacă situația este mai superficială în prima parte a lunii, ulterior se poate ajunge la dialoguri profunde și se pot trasa direcții de viitor serioase.

Carieră
Venus, guvernatoarea carierei, revenită în mers direct poate ajuta la rezolvarea unor blocaje profesionale, la detensionare în ceea ce privește cariera și la conturarea unor noi perspective, poate chiar noi negocieri. Oricum, Eclipsa de Lună va avea loc în sectorul muncii și poate veni cu surprize și răsturnări de situație, poate chiar o schimbare a locul de muncă sau poate doar a modului în care nativii își desfășoară sarcinile și atribuțiile.

Bani
Mercur, planeta care le guvernează banii, își va reveni în mers direct începând cu 12 iulie și nativii vor avea o nouă viziune asupra modului în care să-și îmbunătățească veniturile. Posibil să aibă parte și de unele colaborări noi.

Sănătate
Eclipsa de Lună va avea un impact mai puternic asupra stării emoționale și este posibil să tragă de mânecă mulți nativi și să-i oblige la responsabilizare și conștientizare, chiar la schimbarea stilului de viață. Când Soarele, guvernatorul lor, va intra în zodia Leu, din 22 iulie, energia nativilor va fi la cote înalte și starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil.


Fecioară:

Dragoste
Eclipsa de Lună se formează în sectorul relațiilor, iar celor născuți în zodia Fecioară le-ar putea aduce momente de cotitură, surprize, răsturnări de situație în dragoste. Saturn se va mai afla aici câteva luni și va supune testelor sentimentele nativilor cerându-le responsabilitate și maturitate. Pe de altă parte, Marte va activa sexualitatea și multe Fecioare se vor arunca în aventuri, vor dori să trăiască pasional, aspect care va fi de bun augur doar pentru cei care sunt în relații de lungă durată și care au șansa să se redescopere în dormitor.

Carieră
În sectorul profesional, cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să stea liniștiți până pe 12 iulie și să reevalueze, să reanalizeze situația, să facă reorganizări și reprioritizări de obiective. Cei care-și caută un nou loc de muncă sunt favorizați către finele lunii.

Bani
Situația financiară se îmbunătățește luna aceasta, însă cei născuți în zodia Fecioară sunt sfătuiți să nu dea curs tentației de a cheltui pe distracții sau de a investi banii fără a analiza din toate punctele de vedere situația pentru că se pot înșela foarte ușor.

Sănătate
Este momentul ca cei născuți în zodia Fecioară să lase în spate niște frici și să se vindece de niște răni mai vechi. Către finele lunii pot deveni mai introspecți, mai gânditori și pot simți nevoia să se retragă către interior, către meditație.






Balanţă:

Dragoste
Marte activează sectorul relațiilor, iar cei născuți în zodia Balanță vor fi foarte determinați să lucreze la consolidarea relației de cuplu, însă trebuie să se aștepte și la tensiuni pe parcursul acestui tranzit, chiar dacă luna aceasta vor fi mai domoale. Posibil să apară conflicte din cauza familiei sau din cauza carierei. Cei singuri se vor aventura în noi relații, vor vrea să cunoască și să cucerească noi persoane.

Carieră
Cei născuți în zodia Balanță vor simți că stagnează profesional, că nu reușesc să facă mari progrese, însă odată cu revenirea în mers direct a lui Mercur, din 12 iulie în sectorul carierei, lucrurile se detensionează. În plus, către finele lunii se întrevăd șanse de a se lumina orizonturile. Posibil ca Luna Nouă să le aducă chiar o nouă direcție în carieră.

Bani
Cei născuți în zodia Balanță au șansa să facă bani luna aceasta din colaborări și parteneriate, însă trebuie să se responsabilizeze și să-și schimbe puțin sistemul de valori sau anumite principii financiare. Posibile tensiuni în cuplu din cauza banilor!

Sănătate
Eclipsa de Lună s-ar putea să readucă trecutul în fața celor născuți în zodia Balanță și astfel să le evidențieze niște probleme emoționale care îi împiedică să aibă starea de spirit pe care și-ar dori-o. În prima parte a lunii este posibil să fie mai obosiți, să fie mai panicoși, însă după 12 iulie se vor liniști și vor vedea viața mai optimist.


Scorpion:

Dragoste
După data de 12 iulie, cei născuți în zodia Scorpion vor simți că răsare soarele pe strada lor și vor fi mult mai dornici să lase trecutul în spate și să înceapă o nouă poveste de dragoste care, însă, se va concretiza către finele lunii. A fost o perioadă tumultoasă din punct de vedere sentimental, iar acum reușesc să se repună pe direcția înainte și să reaprindă pasiunea în cuplu.

Carieră
Cu Marte în tranzit prin sectorul muncii, cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de multă energie luna aceasta și randamentul va fi la cote înalte. Vor fi nativi care vor dori să demareze proiecte personale și vor avea șansa să negociezi noi contracte pe termen lung. Cei care-și caută un loc de muncă se pot angaja către finele lunii acesteia.

Bani
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Scorpion sunt sfătuiți să fie prudenți, să evite investițiile riscante și speculațiile și să fie chibzuiți în cheltuieli.

Sănătate
Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Scorpion s-ar putea suprasolicita luna aceasta din cauza tendinței de a face prea multe odată, de a se implica în prea multe activități. Totodată, din punct de vedere emoțional, sentimental, se pot vindeca de o rană, pot depăși o decepție și pot să se simtă mult mai bine din punct de vedere fizic.


Săgetător:

Dragoste
Cu Marte în tranzit pe casa iubirii, cei născuți în zodia Săgetător vor fi dornici de flirt și aventură, dornici să cucerească, să înceapă noi relații, însă mare atenție la aventuri până pe 12 iulie pentru că pot aduce neplăceri și situații complicate. În cuplu, pasiunea se reaprinde și trăirile erotice vor fi duse la apogeu, aspect care poate revitaliza o relație de lungă durată în care monotonia se instalase.

Carieră
Mercur este planeta care le guvernează cariera celor născuți în zodia Săgetător și odată cu revenirea în mers direct, după 12 iulie, nativii vor simți că unele blocaje se evaporă și vor avea mai multă determinare în atingerea unor obiective profesionale. Cei care-și caută un loc de muncă pot găsi un job abia către finele lunii.

Bani
Din punct de vedere financiar, veștile nu sunt prea bune pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii au parte de Eclipsa de Lună în acest sector și poate aduce răsturnări de situații și pierderea unei surse de venit. Va fi o perioadă destul de restrictivă și limitativă și este de preferat ca nativii să fie chibzuiți în cheltuieli. Ceea ce-ți dorești poate fi imposibil de îndeplinit, de cumpărat acum.

Sănătate
Există tendința ca cei născuți în zodia Săgetător să facă multe excese luna aceasta, în primul rând excese legate de distracții, iar acest aspect îi va putea obosi și pe cei mai vulnerabili îi va putea îmbolnăvi.






Capricorn:

Dragoste
Eclipsa de Lună care se petrece întocmai în semnul lor are implicații relaționale, iar cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să vadă niște dedesubturi sentimentale pe care au evitat să le accepte până acum. Poate aduce surprize neașteptate în cuplu și poate redefini standarde. Comunicarea cu partenerul de viață se va îmbunătăți abia după data de 12 iulie, până atunci fiind o perioadă de reevaluări și tensiuni. Cei singuri pot avea șansa de a întâlni pe cineva către finele lunii, atunci când se formează Lună Nouă în sectorul relațiilor de lungă durată.

Carieră
Este posibil ca cei născuți în zodia Capricorn să semneze niște contracte, să se asocieze cu noi persoane în această lună, în special după data de 12 iulie. La locul de muncă este nevoie de mai multă suplețe, de idei noi și de o atitudine progresistă. Oricum, relațiile cu colegii se îmbunătățesc remarcabil.

Bani
Nu se întrevăd mari probleme financiare, însă este de preferat ca nativii să rămână în continuare atenți la ceea ce cumpără. Posibil să primească o susținere financiară din partea partenerului de viață sau o finanțare din partea unei terțe persoane.

Sănătate
Eclipsa de Lună va fi puternic resimțită de cei născuți în zodia Capricorn și este posibil să scoată la suprafață tot ceea ce nativii evitau să vadă la propria lor persoană aspect care îi va demoraliza pe unii. De asemene, se pot activa frici și temeri mai vechi, amintiri și trăiri pe care le credeau dizolvate.


Vărsător:

Dragoste
Este o lună în care cei născuți în zodia Vărsător vor socializa cu multă poftă cu cei din jur și astfel nu este exclus să lege noi relații, să se simtă atrași de persoane din anturaj. Cei care sunt în relații pot reuși să clarifice aspecte importante după data de 12 iulie și este de preferat să evite până atunci discuțiile deoarece pot fi tensionate.

Carieră
Cei născuți în zodia Vărsător vor trebui să găsească echilibrul între muncă și familie pentru că luna aceasta s-ar putea să fie destul de obositoare și solicitantă. Luna Nouă de la final poate aduce noi începuturi, un nou loc de muncă sau sarcini și responsabilități noi care trebuie abordate cu responsabilitate, poate chiar reorganizarea programului și activităților.

Bani
Din punct de vedere financiar, cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să evite investițiile și speculațiile, cheltuielile majore î prima parte a lunii.

Sănătate
Eclipsa de Lună este marcantă pentru sănătate pentru că poate scoate la lumină simptome ale unor afecțiuni mai vechi sau frici și temeri, iar cei născuți în zodia Vărsător sunt sfătuiți să apeleze la meditație și la tehnici de relaxare pentru a se detașa de gândurile negativiste.


Peşti:

Dragoste
În plan sentimental, cei născuți în zodia Pești trec printr-o serie de confuzii și cel mai probabil nu se pot decide care este viitorul unei relații, dacă este vorba de iubire sau prietenie, iar Eclipsa de Lună va fi un moment cu impact din acest punct de vedere. Totuși, după 12 iulie, cu Mercur revenit în mers direct în sectorul iubirii, apele se mai pot limpezi și confuziile se pot clarifica. În plus, la finele lui iulie, Luna Nouă poate aduce noi începuturi sentimentale și poate aduce oficializarea unor povești de iubire.

Carieră
Din punct de vedere profesional este o lună bună pentru cei născuți în zodia Pești, iar ceea ce-și pun în plan la început s-ar putea să pună în aplicare după data de 22 iulie. Oricum, profesional nu trebuie să se aștepte la o expansiune majoră, ci cel mai probabil la o remodelare a unor obiective și aspirații.

Bani
Cu Marte în tranzit prin sectorul financiar, mulți Pești vor deveni foarte determinați să-și îmbunătățească veniturile, să câștige mai mulți bani, însă sunt sfătuiți să evite acțiunile riscante sau impulsive.

Sănătate
Nativii Pești simt că-și recapătă forța personală, energia mentală, însă nu este cazul să se suprasolicite, chiar dacă pot fi tentați să facă asta. Este o perioadă foarte bună pentru o minivacanţă departe de grijile cotidiene, pentru detașare de factorii de stres.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu