sâmbătă, 1 august 2020

Horoscop 3-9 august 2020

Horoscop 3-9 august 2020, Berbec:

Berbecii vor avea parte de vești extrem de bune, de propuneri, de dialoguri și negocieri care să le aducă prilejul de a-și atinge un obiectiv important. Totodată, Berbecii pot cunoaște o persoană, posibil chiar în mediul online, cu care să empatizeze de la prima întâlnire și de care să se îndrăgostească. Relațiile de familie sunt foarte bine susținute și mulți(te) nativi(e) pot rezolva chestiuni financiare ce țin de casă. În cuplu se poate să apară unele discuții despre responsabilități și nativii(ele) să-și dorească să consolideze relația impunând noi reguli. Posibile tensiuni în grupul de prieteni(e) la începutul săptămânii.


Horoscop 3-9 august 2020, Taur:

Taurii pot încheia un proiect profesional care nu-i pune în valoare sau care le consumă timpul și nu le oferă independența de care au nevoie. Cei născuți în zodia Taurului trebuie să-și echilibreze profesia cu familia, să se responsabilizeze mai mult față de persoanele dragi, pentru a nu avea parte de neplăceri și tensiuni. Se arată noroc financiar, vești bune, câștiguri neașteptate care să-i ajute să-și îndeplinească un vis. Nevoia de siguranță emoțională va crește, iar cei(le) singuri(e) pot cunoaște pe cineva care să le trezească interesul. În cuplu comunicarea se va îmbunătăți și se pot face declarații de dragoste siropoase. Posibile cheltuieli cu casa, negocierea unui bun de patrimoniu.


Horoscop 3-9 august 2020, Gemeni:

Gemenii au parte de o săptămână favorabilă din multe puncte de vedere și pot trăi un moment important, un eveniment de destin. În primul rând, au ocazia să-și schimbe filozofiile de viață, să depășească o situație principială limitativă pentru mintea lor ageră. Se pot remarca printr-un discurs. Totodată, persoanele care își doresc să înceapă o relație pot cunoaște pe cineva de care se pot îndrăgosti chiar și la prima vedere fiind vorba de un magnetism puternic. În plan financiar vor fi puși la încercare și vor trebui să dea dovadă de responsabilitate pentru că excesele vor fi taxate. Comunicarea va fi bună, deși nativii(ele) nu vor spune tot ce le trece prin cap, ceea ce poate fi un atu în această perioadă încărcată. În weekend pot pleca într-o călătorie.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu