marți, 7 iulie 2020

Recomandarea zilei de 7 iulie 2020


Berbec:

Se poate ca azi să ți se spună câteva cuvinte dure din partea unei persoane la care te aștepți cel mai puțin. Ai grijă!


Taur:

Fii puțin mai atent(ă) la persoanele din jurul tău și bagă la cap că nu tot ce zboară se mănâncă! Încearcă să înveți să alegi ce e bine de ce e rău și să iei în considerare doar sfaturile bune.


Gemeni:

Încearcă să fii mai conştiincios(asă) în relația cu superiorii(arele) și colegii(ele) și să fii mai modest(ă). Dacă ai intrat în grațiile cui trebuie, asta nu înseamnă ca îți poți permite orice și cu oricine.






Rac:

O greșeală din trecut tău sau un episod neplăcut se va întoarce împotriva ta exact ca un bumerang. Ai grijă!


Leu:

Fii atent(ă) la vorbe și gesturi. Nu li se pare tuturor că ești amuzant(ă) în anumite momente și s-ar putea să jignești sau să cazi în penibil în fața anumitor persoane.


Fecioară:

Încearcă ca după program să petreci câteva momente cu cel(a) drag(ă), pentru că chiar dacă nu îți spune pentru a nu te deranja, aceasta se simte neglijat(ă).






Balanţă:

Meriți o explicație pentru ce s-a întâmplat. O explicație sinceră și onestă. Discută rațional și diplomatic, fără să degenereze într-o ceartă.


Scorpion:

Dacă ai probleme de sănătate nu trebuie să le ignori. Aceasta îți vor da bătăi de cap și nu te vor lasă să îți duci planurile până la capăt. Rezolvă problema din timp!


Săgetător:

Tratează pe rând fiecare subiect și nu te îngrijora, pentru că vei găsi soluții la toate problemele financiare peste care vei da.






Capricorn:

Vorbește cu cineva. Nu te închide în tine însuți(ăți), pentru a nu te pierde și a nu te îmbolnăvi. Încearcă să te descarci și să te eliberezi.


Vărsător:

A venit momentul să îți îndrepți atenția și către cămin. E timpul potrivit să te apuci să faci ordine prin interior și, de ce nu, poate ceva renovări.


Peşti:

Dacă o persoană din grupul tău de prieteni(e) sau dintre colegii(ele) de la serviciu dă semne că are anumite sentimente mai puternice pentru tine, nu le ignora și eventual discutați!






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu