luni, 6 iulie 2020

Recomandarea zilei de 6 iulie 2020


Berbec:

Uită tot ce s-a întâmplat în trecut și mergi înainte. Viața continuă, iar tu ai viitorul înainte și trebuie să te focalizezi pe el.


Taur:

Ai tendința de a te jertfi din nou pentru binele altora, fără să te gândești la urmări sau dacă măcar merită ceea ce ai de gând să faci.


Gemeni:

Fii mai cinstit(ă) atât cu tine, cât și cu cei(le) din jur! Încearcă să nu mai minți, chiar dacă e într-un scop nobil, pentru că ți-ai făcut un obicei din asta și nimeni nu va mai avea încredere în tine.






Rac:

Nu este îndeajuns, doar să strângi o anumită sumă de bani și să știi că o ai mereu acolo. Economisește în continuare și limitează-te la bani.


Leu:

Nu te mai lăsa influențat(ă) de amici(e) sau de persoanele din jurul tău! Încearcă să fii propriul(a) tău(a) șef(ă). Nu toate sfaturile se dovedesc a fi bune și s-ar putea să suferi pierderi.


Fecioară:

Limpezește-ți mintea și caută să fii mai focalizat(ă) asupra copiilor. Fie că au doi ani sau 30 de ani, tot puișorii tăi sunt și tot au nevoie de părintele lor, de o îmbrățișare, de o vorbă bună, de un umăr pe care să plângă.






Balanţă:

Ai grijă de tine. Bani ne trebuie tuturor, dar sănătatea și familia sunt mai importante. Ia lucrurile încet și treptat. Nu mai munci dezordonat și nu îi/le mai neglija pe cei(le) din jurul tău!


Scorpion:

Vei primi niște vești nu foarte bune însă trebuie să fii puternic(ă) și să te menții ferm în cazul de față. Tu ești singurul(a) care poate depăși momentul și trebuie să o faci rațional, nu emoțional.


Săgetător:

Vei avea parte de o zi minunată și plină. Bucură-te de persoanele care îți sunt alături și nu lăsa nicio vorbă rea sau niciun zvon să îți afecteze starea.






Capricorn:

Nu te mai contrazice fără să ai argumente, pentru că riști o ceartă majoră care va avea urmări destul de urâte. Învață să îi/le asculți și pe alții(tele) din jurul tău și să ții cont și de părerea lor.


Vărsător:

Este momentul perfect pentru puțină ordine în suflet și în minte. Stai, bea o cafea, reflectă asupra a ce s-a întâmplat în ultimele luni, trage linii între ce a fost bine și ce a fost rău.


Peşti:

Fii mai iertător(are) și mai calm(ă)! Nu te ajută la nimic mânia și ranchiuna pe care le porți în suflet. Treci peste și iartă! Cu toții(ate) greșim, pentru că suntem oameni și, chiar și așa, nu e pierderea ta, ci a lor.






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu