sâmbătă, 25 iulie 2020

Horoscopul zilei de sâmbătă, 25 iulie 2020

Horoscop 25 iulie 2020, Berbec:

Nu vă ascundeţi sentimentele în faţa acelei persoane speciale, dragi Berbeci, căci aveţi toate şansele ca şi aceasta să aibă trăiri intense faţă de voi. Discutaţi deschis, vorbiţi despre voi şi, de ce nu, despre o potenţială relaţie de dragoste. Dacă lucrurile nu merg conform planului, însă vă înţelegeţi extraordinar, păstraţi prietenia, căci s-ar putea să dureze pentru toată viaţa.


Horoscop 25 iulie 2020, Taur:

Taurii trebuie să ia o decizie foarte importantă astăzi în ceea ce priveşte locul de muncă. Dacă vreţi să faceţi o schimbare ori nu vă mai convine salariul, puteţi discuta cu şeful(a) vostru(astră). Există şansa ca tensiunile dintre voi şi ceilalţi(lelalte) colegi(e) de serviciu să fie unul dintre motivele pentru care nu vă doriţi să mai faceţi parte din echipă. Nu este nicio problemă, multe alte companii îşi vor dori să colaboreze cu voi.


Horoscop 25 iulie 2020, Gemeni:

Gemenii nu au scăpat de muncă, implicit nici de stres în această perioadă. Mai este totuşi puţin până la vacanţă dacă aţi planificat vreo escapadă în viitorul apropiat. Puteţi să vă faceţi bagajele, dar doar imaginar. Aveţi însă grijă şi la vreme, o răceala fix în perioada aceasta vă va strica concediul din toate punctele de vedere.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu