joi, 30 septembrie 2021


Deși este o planetă care aduce în general conștientizare prin intermediul unor lecții dure, pentru unii nativi se deschid oportunități destul de interesante. Toate aceste avantaje vor apărea doar pentru cei care sunt conștiincioși, pentru cei care au dovedit că sunt în stare să aducă mereu idei noi.


Berbec:

Berbecii se vor confrunta cu o decizie complicată la serviciu. Vor primi sarcini noi, care li se vor părea dificile, dar nu trebuie să îi sperie acest lucru. Dacă au răbdare, vor reuși să dovedească multe, mai ales când vine vorba de capacitățile pe care le au la locul de muncă. Șefii vor fi cu siguranță impresionați de progrese și îi va felicita.





Taur:

Nativii acestei zodii sunt avantajați câteva zile și au de făcut multe promisiuni pentru a se ține pe picioare, pentru că problemele nu dispar cu una cu două. Oamenii vor să știe de la ei dacă se pot baza pe ei, dar până la urmă, dacă treaba este făcută cum trebuie, totul se va termina cu bine.


Gemeni:

Așa cum le stă în fire, Gemenii comunică mai eficient odată cu tranzitul direct al lui Pluto în Capricorn. Acest tranzit îi face să devină mai vocali și mai pregătiți când se adresează mulțimilor.





Rac:

Nativii acestei zodii reușesc să rezolve tot felul de mistere și descoperă că multe dintre ideile lor nu erau, așa cum susținea toată lumea preconcepute. Acest fapt le va ridica foarte mult starea de spirit.


Leu:

Nativii acestei zodii vor avea nevoie să își impună punctul de vedere și va fi nevoie de eforturi pentru a demonstra că sunt bine intenționați în acțiunile lor. Dar, faptele lor nu vor rămâne nerăsplătite.


Fecioară:

Fecioarele par să fie cele mai avantajate de această schimbare, mai ales profesional. De loc surprinzător, ele vor fi extrem de bine ancorate în realitate.





Balanţă:

Schimbarea astrală le face pe Balanțe să pună mare preț asupra lucrurilor materiale. Pluto le face și pe ele mai responsabile și au mai mare grijă de obiectele de suflet pe care le dețin.


Scorpion:

Nativii acestei zodii se simt abandonați de noroc și obosiți, dar vor avea suficiente motive de bucurie. Pluto, planeta schimbărilor, le oferă curajul care le-a lipsit în ultima vreme.


Săgetător:

La fel ca și Fecioarele, Săgetătorilor le priește tranzitul planetei Pluto. Ei sunt avantajați în special din punct de vedere sentimental. Dau dovadă de mult echilibru în relația lor.





Capricorn:

Și Capricornilor le va merge bine. Ei vor avea noroc la bani, fapt care le va permite rezolvarea unei probleme care le afecta liniștea.


Vărsător:

Vărsătorii par să fi tras și ei lozul câștigător. Rezolvă multe lucruri și ajung la concluzii favorabile privind raportul lor cu ceilalți.


Peşti:

Nativii acestei zodii sunt destul de emoționați în perioada următoare. Devin mai sensibili și au nevoie de mai multă afecțiune.





marți, 14 septembrie 2021

Mercur tranzitează Balanța până în data de 5 noiembrie 2021


Mercur, planeta comunicării, a intrat în zodia Balanță în data de 30 august 2021, semn pe care îl va traversa până în ziua de 5 noiembrie 2021.


Berbec:

Pentru Berbeci comunicarea va avea prioritate, aşa că vei avea ocazia să discuți cu partenerul(a) de viață sau cu cel(a) de profesie și să aplanezi problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. E o perioadă senină, în care vei fi sociabil(ă) și plăcut(ă). Sunt favorizate negocierile și parteneriatele.





Taur:

Acest tranzit vă susține la locul de muncă, unde te vei înțelege bine cu colegii(ele). Vei juca rolul de mediator(are) în eventualele certuri, pentru că vei avea nevoie de o atmosferă plăcută, armonioasă. În cazul negocierilor vei alege cuvintele potrivite pentru a ajunge la un acord.


Gemeni:

E o perioadă prielnică relațiilor de dragoste, vei pune accent nu doar pe atracția fizică ci și pe comunicarea verbală, în schimbul de idei. Se poate să flirtezi, să apară în viața ta o persoană nouă, care te va atrage datorită inteligenței. De asemenea, Mercur vă sprijină în tot ce are legătură cu educația și acumularea de cunoștințe. Vei fi inventiv(ă) și plin(ă) de energie mentală.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG