miercuri, 21 iulie 2021

22 iulie - 22 august: Soarele tranzitează Leul

Domeniile influențate de tranzitul Soarelui în Leu pentru toate zodiile


Berbec: iubirea, relațiile cu cei(le) mici, creativitatea, actoria, energia fizică, nevoia de destindere și distracție.

Taur: poziția (de lider/ă) față de membrii(ele) familie, generozitatea față de persoanele dragi, achizițiile de obiecte decorative pentru casă.

Gemeni: viața socială, relațiile cu cei(le) din familie, şarmul personal.

Rac: îngâmfarea, cheltuielile neobișnuite pentru modă sau obiecte valoroase.

Leu: imaginea personală, înfumurarea, sentimentele amplificate, calitățile de conducător(are), căldura sufletească.

Fecioară: spiritul milostiv - vă gândiți mai mult la binele altora decât la al vostru, nevoia spirituală de a-i(le) ajuta pe alții(tele).

Balanță: relațiile sociale, poziția de lider în cadrul cercurilor de prieteni(e), optimismul față de viitor.

Scorpion: prestigiul social, succesul în carieră, capacitatea de afirmare a personalității.

Săgetător: simțul dreptății, puterea de a face dreptate, planurile de anvergură, deschiderea față de lume, drumețiile.

Capricorn: pasiunea fizică, relațiile intime, administrarea banilor comuni.

Vărsător: relațiile de cuplu, posesivitatea, gelozia, generozitatea față de cel(a) drag(ă), conducerea parteneriatelor profesionale.

Pești: relațiile de lucru, stilul de comunicare și negociere, creativitatea profesională.

marți, 20 iulie 2021

Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire
În data de 21 iulie 2021, Venus își continuă călătoria cosmică anuală și tranzitează Fecioară, zodia care stă sub semnul perfecționismului.


Berbec:

Sunteţi inspiraţi(te) să aveţi mai multă grijă de voi și să vă preocupaţi de voi înşivă(sevă). Vă reorganizaţi dulapul, începeţi o nouă rutină de îngrijire a pielii, meditaţi, vă scrieţi rândurile în jurnal și, cel mai important dintre toate, nu mai mâncaţi nesănătos. Începeţi să vă gătiţi singuri(e) mâncarea și să faceţi un pas important pentru schimbare. Obiceiurile sănătoase pe care le stabiliţi acum vor avea un impact major asupra organismului vostru.

Taur:

Venus este planeta care vă guvernează, astfel că de câte ori are loc o tranziție în alt semn astrologic, vă simţiţi copleşiţi(te) de sentimente. Aveţi inclinarea să exprimaţi fie și cea mai neînsemnată trăire și să împărtășiţi totul cu persoana dragă. Transparența și sinceritatea voastră vă vor ajuta pe amândoi să vă apropiați și mai mult în relația voastră.


Gemeni:

Cea mai mare teamă a voastră, de acum și din trecut, este să vă luaţi un angajament serios în viața sentimentală. Profitaţi de energia zodiei Fecioară și încercaţi să fiţi mai practici(e) și să nu alergaţi după relații pasagere, când iubirea vieții voastre poate fi chiar în fața voastră. Aţi ratat de multe ori poveşti frumoase de dragoste, dar acum este cazul să vă hotărâţi și să renunţaţi la incertitudini.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG

Domeniile influențate de Luna Plină în Vărsător pentru toate zodiile


Berbec: relațiile de grup, asociațiile, prieteniile, distracțiile, optimismul.

Taur: poziția socială, serviciul, așteptările legate de acestea.

Gemeni: dreptatea, planurile de viitor, călătoriile, relațiile cu străinătatea, educația, cursurile.

Rac: tendința de distanțare emoțională, planurile financiare de perspectivă, intelectualizarea relațiilor.

Leu: căsătoriile, parteneriatele personale și profesionale, simțul dreptății.

Fecioară: relațiile de muncă, ambiția profesională, gândirea inovatoare, soluțiile ingenioase.

Balanță: răceala sentimentelor, flirturile, energia, gândirea, originalitatea.

Scorpion: nevoia de spațiu personal, tendința de a pleca din casă, comunicarea intelectuală în familie.

Săgetător: relațiile cu rudele, relațiile cu anturajul apropiate, relațiile publice, comunicarea prin mijloace electronice.

Capricorn: proiectele, contractele aducătoare de bani, apetitul față de risc.

Vărsător: originalitatea, modul în care vă faceți remarcați, administrea conceptelor moderne.

Pești: senzația de limitare, nevoia de eliberare, tensiunile nervoase.

marți, 13 iulie 2021

19 iulie - 20 septembrie 2021: Vesta tranzitează zodia Balanţă

Cel mai rapid asteroid al zodiacului, Vesta reprezintă valorile culturale, se*ualitatea şi lucrurile faţă de care ai cel mai mare devotament.

Domeniile influențate de Vesta în Balanță pentru toate semnele zodiacale

Berbec: parteneriatele personale și profesionale, căsătoria, negocierile.

Taur: relațiile și colaborările de la locul de muncă, negocierile comerciale și ale contractelor.

Gemeni: relațiile sentimentale, relațiile cu cei mici, creativitatea, proiectele artistice sau care implică puțină de imaginație.

Rac: relațiile de familia, negocierile legate de posesiuni.

Leu: relațiile cu neamurile și persoanele din cercul tău de prieteni, relațiile publice.

Fecioară: contractele de muncă, parteneriatele financiare, colaborările.

Balanță: inventivitatea, imaginea proprie pe care o afișați în relațiile sociale.

Scorpion: înclinaţia către izolare, nevoia de liniște, interiorizarea, pacea interioară.

Săgetător: vei căuta să asiguri buna înțelegere în relațiile de amiciție, chiar dacă vei lăsa de la tine.

Capricorn: în societate sau în carieră vei prefera negocierile, armonia, atmosfera prietenească, echitabilă.

Vărsător: dreptatea, etica, atitudinea echilibrată.

Pești: atitudinea conciliantă, cedarea controlului în favoarea partenerului, cinstea în problemele financiare, negocierile cu instituțiile de credit.

Notă: (*=litera x)

Părintele Iustin Pârvu: „Rugăciunea mamei pentru pruncii ei este mai puternică şi mai ascultată decât chiar rugăciunea preotului.”

La un părinte tot venea o femeie să plătească pentru ca să i se întoarcă băiatul plecat de acasă, pierdut în lume… I-a zis părintele: „Mă, ai plătit la biserici de-l poţi cântări în bani…! Mai bine roagă-te pentru el şi o să se întoarcă. Rugăciunea mamei nu are egal pe lumea asta”.

Rugăciunea mamei pentru copiii săi

Dumnezeule, Ziditorule al tuturor făpturilor! Adăugând milă peste milă, m-ai făcut vrednică să fiu mamă, bunătatea Ta mi-a dăruit copii şi îndrăznesc să spun că ei sunt copiii
Tăi, fiindcă le-ai dat fiinţă, i-ai făcut vii înzestrându-i cu suflet nemuritor, i-ai renăscut prin botez spre viaţa cea potrivită cu voia Ta, i-ai înfiat şi i-ai primit în sânul Bisericii Tale.

Doamne! Păzeşte-i în har până la sfârşitul vieţii lor, învredniceşte-i să se împărtăşească de Tainele legământului Tău, sfinţeşte-i cu adevărul Tău, ca să se sfinţească în ei şi prin ei sfânt numele Tău! Trimite-mi ajutorul Tău haric ca să îi cresc spre slava numelui Tău şi folosul aproapelui! Dă-mi în scopul acesta răbdare şi putere!

Învaţă-mă să sădesc în inima lor rădăcina adevăratei înţelepciuni – frica Ta! Luminează-i cu lumina Înţelepciunii Tale ce cârmuieşte întreaga lume! Să Te iubească din tot sufletul şi din tot cugetul lor, să se lipească de Tine din toată inima şi să tremure de cuvintele Tale toată viața lor!

Dăruieşte-mi pricepere să le arăt că viaţa cea adevărată stă în păzirea poruncilor Tale, că osteneala întărită de cucernicie aduce toată viața de aici mulţumire lipsită de tulburare, iar în veşnicie – fericire negrăită. Descoperă-le lor înţelegerea legii Tale, ca până la sfârşitul zilelor lor să aibă simţământul că Tu eşti pretutindeni!

Sădeşte în inima lor teama şi dezgustul de orice fărădelege, ca să fie fără de prihană în căile lor, ca să-şi aducă aminte întotdeauna că Tu, Dumnezeule Atotbune, păzeşti cu gelozie legea Ta şi dreptatea Ta!

Ţine-i în curăţie şi în evlavie faţă de numele Tău, încât să nu prihănească Biserica Ta prin purtarea lor, ci să trăiască după rânduielile ei!

Însufleţeşte-i cu râvna pentru învăţătura folositoare şi fă-i în stare de toate lucrurile cele bune, ca să câştige înţelegerea cea adevărată a cunoştinţelor de care au neapărată nevoie, ca să se lumineze cu ştiinţa cea binefăcătoare pentru omenire.

Doamne! Dă-mi înţelepciune ca să întipăresc cu trăsături de neşters în inima şi în mintea copiilor mei frica de întovărăşirea cu cei ce nu ştiu de frica Ta, să le insuflu îndepărtarea de orice însoţire cu cei nelegiuiţi, ca să nu ia aminte la împreună-vorbirile cele putrede, să nu fie abătuţi din calea Ta de pildele cele rele, să nu se smintească de faptul că uneori calea nelegiuiţilor propăşeşte în lumea aceasta!

Cerescule Părinte! Dăruieşte-mi harul de a nu le face copiilor mei sminteală prin faptele mele, ci a-i feri de rătăciri, de a le îndrepta greşelile, de a le înfrâna îndărătnicia, de a-i abate de la năzuinţa spre deşertăciune şi uşurătate.

Să nu fie furaţi de gânduri nechibzuite, să nu umble după poftele inimii lor, să nu se mândrească în cugetele lor, să nu Te uite pe Tine şi să nu uite de legea Ta, ca fărădelegea să nu dea pierzării mintea şi sănătatea lor şi păcatele să nu le moleşească puterile sufletulului şi ale trupului.

Judecătorule Drept, Care îi pedepseşti pe copii pentru păcatele părinţilor până la al treilea şi al patrulea neam! Abate această pedeapsă de la copiii mei, nu îi bate pe ei pentru păcatele mele, ci stropeşte-i pe ei cu roua harului Tău, ca să sporească în virtute şi în sfinţenie, să crească întru bună voirea Ta şi întru dragostea oamenilor evlavioşi.

Părinte al îndurărilor şi a toată milostivirea! Din dragoste de mamă, le-aş dori copiilor mei toată îmbelşugarea bunătăţilor pământeşti, le-aş dori binecuvântare din roua cerului şi din grăsimea pământului, însă fie cu ei sfântă voia Ta!

Rânduieşte-le soarta după bună voirea Ta, nu îi lipsi în viaţă de pâinea cea spre fiinţă, trimite-le toate cele trebuitoare în vremelnicie spre dobândirea veşniciei fericite, fii milostiv cu ei când vor păcătui înaintea Ta, nu le socoti lor păcatele tinereţii şi ale neştiinţei, fă inimile lor să se umilească atunci când se vor împotrivi călăuzirii harului Tău, pedepseşte-i şi miluieşte-i, îndreptându-i la calea bineplăcută Ţie, dar fără să-i lepezi de la faţa Ta!

Primeşte cu bunăvoinţă rugăciunile lor, dăruieşte-le reuşită în tot lucrul bun, nu abate faţa Ta de la ei în zilele necazului lor, ca să nu-i ajungă ispite mai presus de puterile lor. Adumbreşte-i cu mila Ta, ca să umble îngerul Tău cu ei, păzindu-i de toată nenorocirea şi calea rea.

Dumnezeule Atotbune! Fă-mă mamă care se veseleşte de copiii săi, ca să îmi fie bucurie în toate zilele vieţii mele şi sprijin la bătrâneţe. „Iată eu şi pruncii pe care i-ai dat mie, Doamne!”, ca împreună cu ei, preaslăvind bunătatea Ta cea nepovestită şi iubirea Ta veşnică, să preaînalţ preasfânt numele Tău, Părinte, Fiule şi Duhule Sfinte, în vecii vecilor. Amin.

Sursa: stiriactuale.net

luni, 12 iulie 2021

Rugăciunea pentru împlinirea dorinţelor! Se spune astăzi, la început de săptămână

Arsenie Boca, cunoscutul Părinte al Ardealului, a lăsat în urmă numeroase rugăciuni şi pilde, care sunt de folos multor credincioşi. Sfântul Părinte rostea în fiecare zi a săptămânii câte o rugăciune, fiecare având un scop precis.

Rugăciunea rostită de Arsenie Boca pentru împlinirea dorinţelor vă ajută să aveţi cât mai mult spor în tot ceea ce faceţi dar şi să vă împliniţi dorinţele. Pentru ca efectul acesteia să fie maxim, trebuie rostită în fiecare zi de luni!

Rugăciunea pentru împlinirea dorinţelor

„Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mă ca astăzi toată ziua să mă lepăd de mine însumi, că cine ştie din ce nimicuri mare vrajbă am să fac şi astfel, ţinând la mine, să Te pierd pe Tine.

Doamne Iisuse Hristoase, ajută-mi ca rugăciunea Preasfântului Tău nume să-mi lucreze în minte mai mult decât fulgerul pe cer, că nici umbra gândurilor rele să nu mă întunece, căci iată, păcătuiesc în tot ceasul.

Doamne, Cel ce vii în taină între oameni, ai milă de noi, că umblăm împiedicându-ne prin întuneric. Patimile au pus umbra pe ochii minţii, uitarea s-a întărit în noi ca un zid, împietrind în noi inimile noastre şi toate împreună au făcut temniţă în care Te ţinem bolnav, flămând şi fără haină, aşa risipind în deşert zilele noastre, umbriţi şi dosădiţi până la pământ.

Doamne, Cel ce vii în taină, ai milă de noi, căci nu ne dăm seama cât suntem de nedesăvârşiţi şi cât eşti de aproape de sufletele noastre, şi cât ne depărtăm noi prin păcatele noastre. Ci luminează lumina Ta peste noi, ca să vedem lumina prin ochii Tăi, să trăim în veci prin viaţa Ta. Lumină şi Bucuria noastră, slavă Ţie!

Amin!

Sursa: fabricatinromania.info