sâmbătă, 20 noiembrie 2021

Despărțiți dar împreună. Cuplurile din zodiac a căror iubire nu poate fi distrusă


Nu există o lege care să funcționeze pentru toate persoanele, însă în cazul acestor cupluri chimia se vede și se simte. Nativii(ele) acestor zodii se completează perfect și sunt capabili(e) să cucerească lumea împreună.

Leu și Berbec

Atunci când aceste două zodii se întâlnesc pentru prima dată, cu siguranță vor ieși scântei de pasiune. Iubirea, prietenia, competiția și distracția sunt lucrurile care îi/le fac să fie nebuni(e) unul(a) după celălalt(alaltă). Dar, atunci când eroul(ina) (Berbecul) și prețiosul(asa) (Leul) se întâlnesc, fii sigur(ă) că va fi nevoie de multe eforturi pentru a conviețui.





Aceștia(stea) au egouri uriașe și, în timp ce Berbecul iubește să câștige orice argument, Leul vrea să controleze dinamica discuției. Însă au capacitatea de a face sacrificii de dragul iubirii. Se susțin reciproc și, în primul rând, se consideră foarte conectați, înaintea statutului de iubit(ă). Așadar, aceste două „pietre tari” nu se vor contra, ci își vor canaliza mereu energiile într-o direcție comună.

Rac și Scorpion

Ambii sunt ghidați de spiritualitate și emoție, iar acest principiu de viață reprezintă și temelia relației lor. Amândoi sunt pasionali, emotivi, ambițioși și intuitivi, astfel că nu le va fi deloc greu să comunice în privința sentimentelor lor. Scorpionul este un semn fix de Apă, în timp ce Racul este semn cardinal tot de Apă. Natura unui semn fix este de a sta ferm și de a rezista schimbării, în afară de cazul în care este absolut necesară.





În schimb, semnele cardinale sunt maleabile și nu refuză niciodată o oportunitate. Totodată, creativitatea lor este neasemuită. În timp ce Racul are idei efemere, Scorpionul intervine și concretizează totul. Funcționează precum o echipă și sunt convinși că în doi absolut orice este mult mai ușor. Iubesc stilul de viață luxos și lucrează împreună pentru a îl obține, indiferent de obstacolele care se ivesc în calea lor.

Gemeni și Săgetător

Nativul(a) Geamăn este un/o iubitor(are) al/a distracției și un/o prieten(ă) de nădejde, însă când vine vorba de angajament într-o relație începe să se eschiveze. Și parcă mai știm o zodie din horoscop care are trăsături asemănătoare de caracter. Da, libertinul Săgetător.





Deși la prima vedere cei doi pare că sunt mai mult amici decât iubiți, se îndrăgostesc din prima clipă și sunt atât de încântați de ideea că gândesc la fel, încât pare că sunt absorbiți într-o relație serioasă fără ca măcar să realizeze. Ambii au un simț al umorului foarte bine dezvoltat și adoră să aibă discuții profunde despre viață și Univers. Așa se face că dragostea lor dăinuie pe vecie și sunt absolut imbatabili.





Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu