marți, 14 septembrie 2021

Mercur tranzitează Balanța până în data de 5 noiembrie 2021


Mercur, planeta comunicării, a intrat în zodia Balanță în data de 30 august 2021, semn pe care îl va traversa până în ziua de 5 noiembrie 2021.


Berbec:

Pentru Berbeci comunicarea va avea prioritate, aşa că vei avea ocazia să discuți cu partenerul(a) de viață sau cu cel(a) de profesie și să aplanezi problemele cu care te-ai confruntat în ultima vreme. E o perioadă senină, în care vei fi sociabil(ă) și plăcut(ă). Sunt favorizate negocierile și parteneriatele.





Taur:

Acest tranzit vă susține la locul de muncă, unde te vei înțelege bine cu colegii(ele). Vei juca rolul de mediator(are) în eventualele certuri, pentru că vei avea nevoie de o atmosferă plăcută, armonioasă. În cazul negocierilor vei alege cuvintele potrivite pentru a ajunge la un acord.


Gemeni:

E o perioadă prielnică relațiilor de dragoste, vei pune accent nu doar pe atracția fizică ci și pe comunicarea verbală, în schimbul de idei. Se poate să flirtezi, să apară în viața ta o persoană nouă, care te va atrage datorită inteligenței. De asemenea, Mercur vă sprijină în tot ce are legătură cu educația și acumularea de cunoștințe. Vei fi inventiv(ă) și plin(ă) de energie mentală.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu