marți, 20 iulie 2021

Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire
În data de 21 iulie 2021, Venus își continuă călătoria cosmică anuală și tranzitează Fecioară, zodia care stă sub semnul perfecționismului.


Berbec:

Sunteţi inspiraţi(te) să aveţi mai multă grijă de voi și să vă preocupaţi de voi înşivă(sevă). Vă reorganizaţi dulapul, începeţi o nouă rutină de îngrijire a pielii, meditaţi, vă scrieţi rândurile în jurnal și, cel mai important dintre toate, nu mai mâncaţi nesănătos. Începeţi să vă gătiţi singuri(e) mâncarea și să faceţi un pas important pentru schimbare. Obiceiurile sănătoase pe care le stabiliţi acum vor avea un impact major asupra organismului vostru.





Taur:

Venus este planeta care vă guvernează, astfel că de câte ori are loc o tranziție în alt semn astrologic, vă simţiţi copleşiţi(te) de sentimente. Aveţi inclinarea să exprimaţi fie și cea mai neînsemnată trăire și să împărtășiţi totul cu persoana dragă. Transparența și sinceritatea voastră vă vor ajuta pe amândoi să vă apropiați și mai mult în relația voastră.


Gemeni:

Cea mai mare teamă a voastră, de acum și din trecut, este să vă luaţi un angajament serios în viața sentimentală. Profitaţi de energia zodiei Fecioară și încercaţi să fiţi mai practici(e) și să nu alergaţi după relații pasagere, când iubirea vieții voastre poate fi chiar în fața voastră. Aţi ratat de multe ori poveşti frumoase de dragoste, dar acum este cazul să vă hotărâţi și să renunţaţi la incertitudini.


CITIŢI ARTICOLUL COMPLET PE HOROSCOP-URANIA.ORG






Această postare a fost adăugată în:

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu